Είστε εδώ

Σκληρή απάντηση ΣΥΡΙΖΑ σε Μητσοτάκη για το δημοσίευμα της “Κ”: Χυδαία σπέκουλα από τον άνθρωπο που έκανε ΓΓ τον αρχηγό της ΕΛΑΣ που αποπέμπφθηκε επί ΣΥΡΙΖΑ λόγω της τραγωδίας στο Μάτι

Σε προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη και της κυβέρνησης της ΝΔ να αλλάξει την ατζέντα “μπροστά στα τραγικά αδιέξοδα που έχει φέρει την οικονομία” αποδίδει ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της “Καθημερινής” για το Μάτι, την ημέρα μάλιστα που πραγματοποιήθηκε το τρισάγιο στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας της 23ης Ιουλίου του 2018.

Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για “χυδαία σπέκουλα στον ανθρώπινο πόνο” αλλά και “φθηνή αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση με συκοφαντίες“, ξεκαθαρίζζει ότι δεν υπήρξε καμία επέμβαση στις έρευνες μετά την τραγωδία και προειδοποιεί ότι “η άθλια επιχείρηση πολιτικής καπηλείας για το Μάτι θα πέσει στο κενό και οι εμπνευστές της θα λογοδοτήσουν“.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΝΔ προσπαθεί για ακόμα φορά να εκμεταλλευτεί την τραγωδία στο Μάτι για να προάγει τη δική της πολιτική ατζέντα των ψεμάτων και της λάσπης. Επιλέγει μάλιστα, επιχειρώντας μια χυδαία σπέκουλα στον ανθρώπινο πόνο, να το κάνει αυτό τη μέρα ακριβώς που οι άνθρωποι της περιοχής αλλά και όλοι οι Έλληνες κάνουν μνημόσυνο στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας.

Ο κ. Μητσοτάκης την ώρα που βρίσκεται στις Βρυξέλλες και αφήνει μια ακόμη μάχη για τη στήριξη της ελληνικής οικονομίας να πάει χαμένη, δήθεν συγκλονίστηκε από τις αποκαλύψεις και μιλά ξανά για ευθύνες. Είναι όμως ο ίδιος άνθρωπος που τον περασμένο Σεπτέμβρη από τη Σύνοδο του ΟΗΕ μίλησε για καταστροφική πυρκαγιά που οφείλεται στη κλιματική αλλαγή. Είναι επίσης αυτός που αμέσως μόλις εξελέγη αναβάθμισε σε ΓΓ τον αρχηγό της ΕΛΑΣ που είχε αποπεμφθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ λόγω της τραγωδίας.

Και σήμερα, μπροστά στα τραγικά αδιέξοδα στα οποία έχει φέρει την οικονομία, επιλέγει να κάνει πάλι αυτό που γνωρίζει καλά: φθηνή αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση με συκοφαντίες, μπας και αλλάξει η ατζέντα.

Η πραγματικότητα είναι ότι καμία παρέμβαση δεν υπήρξε και ούτε θα μπορούσε να υπάρξει από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, στις έρευνες για το Μάτι.

Η άθλια επιχείρηση πολιτικής καπηλείας θα πέσει στο κενό και οι εμπνευστές της θα κληθούν να λογοδοτήσουν.

Μια σκέψη στο “Σκληρή απάντηση ΣΥΡΙΖΑ σε Μητσοτάκη για το δημοσίευμα της “Κ”: Χυδαία σπέκουλα από τον άνθρωπο που έκανε ΓΓ τον αρχηγό της ΕΛΑΣ που αποπέμπφθηκε επί ΣΥΡΙΖΑ λόγω της τραγωδίας στο Μάτι

  1. Όλοι στην πρώτη γραμμή!!! Παιδεραστές, ναρκέμποροι, υπόδικοι, ακροδεξιοί, φασίστες, αγράμματοι, χωρίς πτυχία, καναλάρχες, δημοσιογράφοι,τυμβωρύχοι, φοροφυγάδες, οφσοράκηδες, παραχαράκτες, αδέλφια, ξαδέλφια, κουμπάροι, πεθερές, ανιψιοί,νύφες, παρακούμπαρα, πλαστογράφοι, τεμπέληδες, ανίκανοι!!!
    Ανησυχούν!!! Και καλά κάνουν………

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *