Είστε εδώ

«Ό,τι χτίζαμε πέντε χρόνια για τη μείωση της ανεργίας θα χαθεί σε πέντε μήνες από τις επιλογές Μητσοτάκη»: Κόλαφος από Αλέξη Τσίπρα για όσα έρχονται λόγω των επιλογών της κυβέρνησης

Στην εισήγησή του στη σημερινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ ο πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας, κατηγόρησε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ότι με τις επιλογές του θα διαλύσει ότι «έχτισε» ο ΣΥΡΙΖΑ στα 5 χρόνια διακυβέρνησής του, μειώνοντάς την.

Ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι δεν υπάρχουν εύκολες απαντήσεις στα ερωτήματα για την οικονομία, ωστόσο υπάρχουν δύο επιλογές.

«Στην οικονομία τα πράγματα θα γίνονται κάθε μέρα και πιο δύσκολα. Εύκολες απαντήσεις δεν υπάρχουν, υπάρχουν όμως πολιτικές με εντελώς αντίθετο πρόσημο: Πρωτοβουλίες και δημόσιες πολιτικές για τη στήριξη της κοινωνίας, των εργαζομένων και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων ή πολιτικές που αξιοποιούν την κρίση ως ευκαιρία για αναδιάρθρωση της οικονομίας και διάλυση της εργασίας;», τόνισε ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και συνέχισε:

«Αυτές τις μέρες θα επικαιροποιήσουμε το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για να αντιμετωπίσουμε τις νέες προκλήσεις και να πιέσουμε έστω και τώρα τον κ. Μητσοτάκη να αφουγκραστεί την κραυγή αγωνίας των εργαζομένων.  Μεγαλύτερη πρόκληση από όλες είναι η ανεργία, όπου με τις επιλογές της κυβέρνησής του κινδυνεύει να χαθεί σε πέντε μήνες ό,τι καταφέραμε σε 5 χρόνια για τη μείωσή της».

2 σχόλια στο “«Ό,τι χτίζαμε πέντε χρόνια για τη μείωση της ανεργίας θα χαθεί σε πέντε μήνες από τις επιλογές Μητσοτάκη»: Κόλαφος από Αλέξη Τσίπρα για όσα έρχονται λόγω των επιλογών της κυβέρνησης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *