Είστε εδώ
Home > FAQ news > Μέχρι και μετοχές στην ΛΑΜΔΑ του Λάτση διαθέτει ο Τάκης Θεοδωρικάκος!

Μέχρι και μετοχές στην ΛΑΜΔΑ του Λάτση διαθέτει ο Τάκης Θεοδωρικάκος!

Ένας (πρώην) Κνίτης που εμπιστεύεται τις ισχυρότερες πολυεθνικές του καπιταλισμού! Σίγουρα ένας επιτυχημένος στον χώρο του αλλά και ο πολυτιμότερος ίσως σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Υπουργός Εσωτερικών, εντυπωσιάζει εντούτοις με το “εύρος” αλλά και τα “βαριά ονόματα” του διεθνούς καπιταλισμού, που περιέχει το επενδυτικό του χαρτοφυλάκιο.

Σε 50.392 ευρώ ανέρχονται τα εισοδήματα του υπουργού Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκου, όπως προκύπτει από τη δήλωση περιουσιακής κατάστασης για το έτος 2019 (χρήση 2018) που δόθηκε στη δημοσιότητα, ωστόσο ο ίδιος φαίνεται ότι είναι αρκετά πολυπράγμων καθώς διαθέτει τοποθετήσεις σε ομόλογα, αμοιβαία κεφάλαια και μετοχές σε εταιρείες όπως η Goldman Sachs, η Morgan Stanley, και η ΛΑΜΔΑ συμφερόντων Λάτση.

Σύμφωνα με τη δήλωση, ο Θεοδωρικάκος διαθέτει 27 ακίνητα μαζί με τη σύζυγό του, ενώ οι καταθέσεις τους ανέρχονται σε 263.944 ευρώ και 147.000 δολάρια.

Πλούσιο είναι το επενδυτικό χαρτοφυλάκιο του στενού συνεργάτη του Μητσοτάκη καθώς διαθέτει ομόλογα, μετοχές και αμοιβαία κεφάλαια.

Πιο αναλυτικά ο Τάκης Θεοδωρικάκος, μεταξύ άλλων, διαθέτει 5.000 μετοχές της Εθνικής Τράπεζας με αξία κτήσης τις 11.725 ευρώ και με χειριστή τη ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΕΠΕΥ, καθώς επίσης και 1.700 μετοχές στην εταιρεία ΛΑΜΔΑ με αξία κτήσης 13.817 ευρώ και διαχειριστή επίσης την ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΕΠΕΥ. Η ΛΑΜΔΑ είναι κατά πάσα πιθανότητα η LAMDA DEVELOPMENT συμφερόντων Λάτση η οποία «τρέχει» το project Ελληνικό.

Επίσης ο Τάκης Θεοδωρικάκος διαθέτει ομόλογα της Goldman Sachs με αξία κτήσης 50.000 ευρώ και διαχειριστή τη Citi, καθώς επίσης και ομόλογα στο PIMCO INCOME FUND με αξία κτήσης 30.0000 ευρώ και διαχειριστή την Alpha Bank ενώ διαθέτει μερίδια κεφαλαίων στην Blackrock με αξία κτήσης τα 80.000 ευρώ, ομόλογα στην Morgan Stanley, αμοιβαία κεφάλαια στο INCOME FUND USD κτλ.

Πηγή: documentonews.gr

2 thoughts on “Μέχρι και μετοχές στην ΛΑΜΔΑ του Λάτση διαθέτει ο Τάκης Θεοδωρικάκος!

Leave a Reply

five + fourteen =

Top