Είστε εδώ

Αλ.Τσίπρας: «Στη Novartis έγινε όργιο υπερκοστολόγησης και μας λένε ότι θα μας δικάσουν»

Επίθεση στους «εκπροσώπους τους παλαιού πολιτικού συστήματος», όπως τους αποκάλεσε, εξαπέλυσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας από την εκδήλωση για την παρουσίαση του συνδυασμού της Ρένας Δούρου «Δύναμη Ζωής» για τις περιφερειακές εκλογές.Αρχικά, ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στην στοχοποίηση της Ρένας Δούρου τα τελευταία χρόνια από την αντιπολίτευση και τα φιλικά της μέσα ενημέρωσης και από τα fake news.
Στη συνέχεια ο Αλέξης Τσίπραςαναφέρθηκε στις πρόσφατες εξελίξεις για την υπόθεση Novartis όπου έγινε «ένα από τα μεγαλύτερα πάρτι με το όργιο υπερκοστολόγησης των φαρμάκων που πλήρωνε ο Έλληνας συνταξιούχος» όπως είπε.
«Βγήκαν να μας πουν ότι είναι σκευωρία, ότι θα μας δικάσουν και στο τέλος της ημέρας μας είπαν όχι ότι είναι αθώοι -μακάρι να είναι-αλλά ότι με τον άθλιο νόμο περί ευθύνης υπουργών που έφτιαξε ο Βαγγέλης Βενιζέλος, τα αδικήματά τους έχουν παραγραφεί. Ακούσαμε ακόμη και από τον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης ότι ανάμεσα στα καθήκοντα των υπουργών είναι να εισπράττει τις μίζες. Θέλω να συγκρίνουμε το ήθος, το ύφος και την πρακτική ανάμεσα σε ένα πρόσωπο και μία παράταξη που μιλάει με έργο και ήθος απέναντι σε πρόσωπα και παρατάξεις που μιλάνε με το θεαθήναι και σε πολιτικούς που έχουν στο νου τους πώς θα κάνουν καριέρα στην κεντρική πολιτική σκηνή πατώντας στο σκαλοπάτι της αυτοδιοίκησης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *