Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > 8 μήνες μόνο κρατάει η “κακιά στιγμή”: Αντιδήμαρχος Εξωστρέφειας η Κ.Γκαγκάκη που είχε παραιτηθεί από το Δήμο Αθηναίων μετά το “χαβαλέ” με Λιάγκα για τη σεξουαλική παρενόχληση φοιτήτριας 

8 μήνες μόνο κρατάει η “κακιά στιγμή”: Αντιδήμαρχος Εξωστρέφειας η Κ.Γκαγκάκη που είχε παραιτηθεί από το Δήμο Αθηναίων μετά το “χαβαλέ” με Λιάγκα για τη σεξουαλική παρενόχληση φοιτήτριας 

Πριν από μόλις 8 μήνες είχε ξεσπάσει σάλος με το χαβαλε που έκαναν στο στούντιο της εκπομπής τους ο Γ.Λιάγκς, η Κατερίνα Γκαγκάκη, η Ελένη Τσολάκη και ο Δ.Παπανώτας με περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης φοιτήτριας στο ΑΠΘ.

Μετά τα χάχανα και την “πλακίτσα”, οι συντελεστές είχαν υποχρεωθεί να ζητήσουν (εμμέσως) συγνώμη κάνοντας λόγο ούτε λίγο ούτε πολύ για “κακιά στιγμή”, 2 εταιρείες είχαν ανακοινώσει ότι αποσύρουν τις διαφημίσεις τους από την εκπομπή και ο σταθμός είχε “φάει” πρόστιμο 150.000 ευρώ από το ΕΣΡ.

Η Κατερίνα Γκαγκάκη, μέχρι τότε πρόεδρος της Τεχνόπολης, είχε παραιτηθεί από τη θέση της υπευθύνου του τομέα Πολιτισμού του Δήμου Αθηναίων και της προέδρου του διοικητικού συμβουλίου της Τεχνόπολης, με τον Δήμαρχο Κώστα Μπακογιάννη να δηλώνει ότι κάνει αποδεκτή “την παραίτηση για λόγους ευθιξίας”. 

Η ευθιξία όπως φαίνεται κράτησε περίπου ένα 8μηνο, αφού όπως έγινε γνωστό η κ.Γκαγκάκη αναλαμβάνει, με απόφαση και πάλι του κ.Κώστα Μπακογιάννη, Αντιδήμαρχος Εξωστρέφειας και Κοινωνίας των Πολιτών.

Στις αρμοδιότητές της λέει περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων, οι δράσεις για την ενίσχυση της εξωστρέφειας και την προβολή της πόλης.

 

One thought on “8 μήνες μόνο κρατάει η “κακιά στιγμή”: Αντιδήμαρχος Εξωστρέφειας η Κ.Γκαγκάκη που είχε παραιτηθεί από το Δήμο Αθηναίων μετά το “χαβαλέ” με Λιάγκα για τη σεξουαλική παρενόχληση φοιτήτριας 

Leave a Reply

two × one =

Top