Είστε εδώ
Home > FAQ news > 350.000 ευρώ δημόσιο χρήμα πήρε η δημόσια ραδιοτηλεόραση με βάση τη λίστα Πέτσα – Η “υποψία” Βαξεβάνη γιατί “έριξαν το χρήμα στην ΕΡΤ”

350.000 ευρώ δημόσιο χρήμα πήρε η δημόσια ραδιοτηλεόραση με βάση τη λίστα Πέτσα – Η “υποψία” Βαξεβάνη γιατί “έριξαν το χρήμα στην ΕΡΤ”

Κρατικό χρήμα 350.000 ευρώ πήρε η κρατική τηλεόραση, με βάση τα ποσά που περιλαμβάνει η λίστα Πέτσα που δόθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στη δημοσιότητα.

Συγκεκριμένα, τα 4 εθνικής εμβέλειας κανάλια της (ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, ΕΡΤ3, ΕΡΤ Sports) πήραν 270.000 ευρώ, ήτοι ας πούμε 67.500 ευρώ το κάθε κανάλι.

Τα 4 ραδιόφωνα της ΕΡΤ πήραν 40.000 ευρώ, δηλαδή 10.000 ευρώ το κάθε ένα, ενώ το ert.gr δεν μπορούσε να μην πάρει το κατιτίς του, οπότε ενισχύθηκε και αυτό με 40.000 ευρώ.

Θα έχει ενδιαφέρον να εξηγήσει κάποιος επίσημα (γελάμε δυνατά εδώ…) γιατί έπρεπε να δοθούν λεφτά από τα 20 εκατομμύρια ευρώ κρατικό χρήμα και στην κρατική ΕΡΤ η οποία είναι έτσι κι αλλιώς υποχρεωμένη να προβάλλει μηνύματα σαν το “Μένουμε Σπίτι” ή “πλένουμε τα χέρια μας πολύ σχολαστικά”, κλπ.

Ο Κώστας Βαξεβάνης, πάντως, εξέφρασε με ανάρτησή του μία υποψία, όπως λέει για το λόγο που συμπεριελήφθησαν τελικά τα κρατικά μέσα στην συγκεκριμένη λίστα που έδωσε ο κ.Πέτσας στη δημοσιότητα με καθυστέρηση μόλις κάτι μηνών:

“Έχω την υποψία ότι μετά το μαγείρεμα, για να τους βγουν τα νούμερα, έριξαν το χρήμα στην ΕΡΤ, η οποία έτσι κι αλλιώς θα επαιζε δωρεάν διαφήμιση. Τρομερή σύλληψη. Ο Αβερελ του Μαξίμου το σκέφτηκε; #λισταΠετσα”

One thought on “350.000 ευρώ δημόσιο χρήμα πήρε η δημόσια ραδιοτηλεόραση με βάση τη λίστα Πέτσα – Η “υποψία” Βαξεβάνη γιατί “έριξαν το χρήμα στην ΕΡΤ”

  1. Απατεωνιά? Πέτσα? Τάχα “πληρώθηκε η ΕΡΤ? Κάτι βρομάει εδώ και ζέχνει,πονηρούλη!!!!

Leave a Reply

three + 2 =

Top