Είστε εδώ

Κασσελάκης για την πρώτη του συνάντηση με την ΠτΔ: “Είχαμε μια εκτενή συζήτηση σε εξαιρετικά θερμό κλίμα” – Καλή επιτυχία του ευχήθηκε η Κατ Σακελλαροπούλου

Είχαμε μια εκτενή συζήτηση σε εξαιρετικά θερμό κλίμα με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας», ανέφερε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου στο Προεδρικό Μέγαρο.

– Διαβάστε: Με κοστούμι και γραβάτα και συνοδευόμενος από Αυγέρη – Καπνισάκη, ο Στ. Κασσελάκης για πρώτη φορά στο Προεδρικό Μέγαρο – Η αναφορά στη Θεσσαλία και το θετικό σχόλιο Σακελλαροπούλου
Ερωτηθείς σχετικά είπε ότι «βεβαίως και μιλήσαμε και για συναινέσεις, αλλά συγχρόνως από μεριάς μου ανέφερα και θέματα της ομογένειας και των αποδήμων και βεβαίως όσα είδα στην περιοδεία μου σε Θεσσαλία και Στερεά Ελλάδα».

Ο Στ. Κασσελάκης ανέφερε ότι ήταν μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση «και θα την καλλιεργήσουμε με την Πρόεδρο και στα επόμενα χρόνια», ενώ επισήμανε ότι συζήτησαν και για την επικείμενη επίσκεψη του στην Κύπρο.

 

Κασσελάκης - ΠτΔ
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)
Σακελλαροπούλου - Κασσελάκης
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Στον σύντομο διάλογό τους μπροστά στις κάμερες, η κα Σακελλαροπούλου τού ευχήθηκε «καλή επιτυχία στα καθήκοντα που καλείστε να ασκήσετε σε μια περίοδο γεμάτη προσκλήσεις», όπως μεταδίδει ο ΣΚΑΪ.

«Θα είμαστε δίπλα στους πληγέντες»

«Έχουμε πολλούς συνανθρώπους μας οι οποίοι έχουν ανάγκη από άμεση αρωγή από την πολιτεία στις περιοχές που έχουν υποστεί τις πλημμύρες και τις φυσικές καταστροφές και ό, τι μπορούμε να κάνουμε από μεριάς μας ως αξιωματική αντιπολίτευση θα το κάνουμε» υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Το εύχομαι, γιατί είχαμε πολλές πολλά τέτοια φαινόμενα. Η κλιματική κρίση είναι εδώ και δυστυχώς τα πράγματα δεν νομίζω ότι θα γίνουν πιο εύκολα τώρα σύντομα. Επομένως, πρέπει ο κρατικός μηχανισμός να είναι πάντα έτοιμος και φυσικά όλη η τοπική αυτοδιοίκηση και οι τοπικές κοινωνίες» υπογράμμισε από την πλευρά της η Πρόεδρος της Δημοκρατίας και σε άλλο σημείο πρόσθεσε ότι «Αυτό που επίσης χρειάζεται είναι συναινέσεις όπου μπορεί να βρίσκονται, να αναζητούνται συναινέσεις. Χρειάζεται συνεργασία όλων με την καλύτερη διάθεση για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε αυτές τις προκλήσεις».

Δεν πρέπει να ξεχαστούν με τίποτα οι άνθρωποι στις πληγείσες περιοχές είπε ακόμα ο κ. Κασσελάκης και σημείωσε « η κλιματική κρίση είναι εδώ, υπάρχει, θα μας ακολουθεί μάλλον για αρκετό καιρό δυστυχώς και αυτό καθιστά την επένδυση στην πρόληψη όλο και πιο σημαντική και από μεριάς μας, στο βαθμό στον οποίο υπάρχει επένδυση σε πρόληψη με βιώσιμο, αποδοτικό τρόπο. Βεβαίως θα είμαστε υπέρ της συναίνεσης».

Με πληροφορίες από avgi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *