Είστε εδώ

Γνωστός δικηγόρος πετάει “βόμβα” με δημοσιογράφο που εμφανίζεται σε πάνελ τηλεοπτικών εκπομπών και κατηγορείται για revenge porn

Την ώρα που όλοι παρακολουθούν την πολύκροτη υπόθεση των καταγγελιών κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου, πρώην πλέον, συντελεστή των “Ράδιο Αρβύλα”, ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ανέφερε δύο ακόμα υποθέσεις καταγγελιών για  revenge porn που προκαλούν αίσθηση.

Η πρώτη υπόθεση αφορά δημοσιογράφο που εμφανίζεται σε πάνελ τηλεοπτικών εκπομπών, ο οποίος κατηγορείται από πρώην σύντροφό του, και γνωστή επιχειρηματία της Αθήνας, ότι έδωσε στον άνδρα με τον οποίο έχει σχέση σήμερα ροζ βίντεο. Όπως είπε ο κ. Λύτρας έχει γίνει αγωγή αποζημίωσης, αλλά στο ποινικό κομμάτι η υπόθεση έχει μπει στο αρχείο.

Η δεύτερη υπόθεση αφορά στέλεχος μεγάλου πολιτικού κόμματος, η οποία έπεσε θύμα «revenge porn». Πρώην σύντροφός της έστειλε βίντεο με ερωτικές τους στιγμές τόσο στο κόμμα όσο και σε Πανεπιστήμιο, για να της δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα επειδή χώρισαν.

Τέλος, ο κ. Λύτρας ανέφερε πως θύμα εκδικητικής πορνογραφίας έχει πέσει και γνωστό μοντέλο, που συμμετείχε σε τηλεοπτικό ριάλιτι. Πρώην σύντροφος δημοσιοποίησε φωτογραφίες με ερωτικό περιεχόμενο στο διαδίκτυο.

Πηγή: ΑΝΤ1

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *