Είστε εδώ

10/2/2016! Όταν ο Κυριάκος έπαιρνε τηλέφωνο διευθυντές ρ/σ για να “παρέμβουν” και έστελνε εξώδικα σε δημοσιογράφους !

Ο πρόεδρος της ΝΔ “απαιτούσε” από τον Γ Τράγκα, να διαβάσει στην εκπομπή του το εξής κείμενο «απολογίας»: «Στις εκπομπές μου έχω επανειλημμένως επιτεθεί με συκοφαντικούς, προσβλητικούς και.. αναπόδεικτους χαρακτηρισμούς στον προεδρο της ΝΔ κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και έχω χρησιμοποιήσει εναντίον του κοινές ύβρεις και χυδαίες εκφράσεις. Ανακαλώ τους ισχυρισμούς και τις εκφράσεις μου, ζητώ συγγνώμη και δηλώνω ότι στο μέλλον θα απέχω από προσβολές εναντίον του»…
Στις 11 Φεβρουαρίου του 2016, ο νεοεκλεγείς τότε πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, έστειλε εξώδικο κατά του Real FM και του ραδιοφωνικού παραγωγού-δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα και απειλούσε με με αγωγές, ενοχλημένος για τους χαρακτηρισμούς («μπαρακούντα», «γουρλομάτης», «Μερκελόπαιδο», «μπάμιας γερμανόφιλος» κ.α) που του προσέδιδε ο γνωστός δημοσιογράφος Γ. Τράγκας κατά την διάρκεια της ραδιοφωνικής του εκπομπής.

Αξιοσημείωτο είναι ότι με το εξώδικο του, ο κ. Μητσοτάκης παραδέχεται ότι ενοχλούσε καθημερινά τη διεύθυνση του Real προκειμένου να σταματήσει, να φιμώσει και να ελέγξει τον Γιώργο Τράγκα.


Πηγή: crashonline.gr / left.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *