Είστε εδώ
Home > FAQ news > (vid) Ξεκινά απεργία πείνας η Πόλα Ρούπα για το 6χρονο παιδί της – Δήλωση Νίκου Μαζιώτη

(vid) Ξεκινά απεργία πείνας η Πόλα Ρούπα για το 6χρονο παιδί της – Δήλωση Νίκου Μαζιώτη

«Ξεκινάω απεργία πείνας προκειμένου να δοθεί το παιδί τώρα στη μάνα μου και την αδελφή μου» αναφέρει σε δήλωση που διάβασε η αδελφή της εξω από την Ασφάλεια η Πόλα Ρούπα.

Δήλωση Νίκου Μαζιώτη

Μετά την σύλληψη της Πόλας Ρούπα, η εισαγγελέας ανηλίκων Νικουλού αρνήθηκε να δώσει την επιμέλεια του 6χρονου γιου μας στους συγγενείς της Πόλας, μην επιτρέποντας καν να το δουν, μη γνωστοποιώντας στο συνήγορο μας το που βρίσκεται. Το κράτος ουσιαστικά απήγαγε τον γιο μας, μας εκδικείται για τις επιλογές αγώνα που κάναμε, του ένοπλου αγώνα. Τα αχρεία όργανα του κράτους, τα τσιράκια των δανειστών, του νόμιμου και συνταγματικού μνημονίου τα βάζουν με ένα 6χρονο παιδί για να μας εκδικηθούν, γιατί επιλέξαμε τον ένοπλο αγώνα, γιατί δεν κάτσαμε να παραδοθούμε στην φυλακή, γιατί περάσαμε στην παρανομία και γιατί κάναμε την επίθεση στο παράρτημα της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, στην Τράπεζα της Ελλάδος και στο γραφείο του μόνιμου αντιπροσώπου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. Οι πρακτικές της εισαγγελέως Νικολού είναι παρόμοιες με αυτές παλαιότερων εποχών, όπως ήταν οι παιδουπόλεις της Φρειδερίκης για τα παιδιά των ανταρτών του εμφυλίου. Ο γιος μας είναι το παιδί δυο επαναστατών και είναι υπερήφανος για τους γονείς του. Δεν μας λυγίζει κανένας εκβιασμός. Τις επιλογές μας τις υπερασπιζόμαστε με την ίδια μας την ζωή. Από σήμερα ξεκινάω μαζί με την συντρόφισσα μου απεργία πείνας και δίψας με αίτημα να δοθεί ο γιος μας στους συγγενείς. Η ένοπλη επανάσταση των από κάτω είναι η μόνη λύση.
Νίκος Μαζιώτης
5-1-2017

Εν τω μεταξύ, όπλα, πυρομαχικά και δύο αυτοκίνητα εντόπισε η Αντιτρομοκρατική σε γκαράζ στην περιοχή του Αλίμου λίγες ώρες μετά τη σύλληψη της Πόλας Ρούπα. Ο βαρύς οπλισμός βρέθηκε στα πορτ μπαγκάζ των αυτοκινήτων σε γκαράζ στον Άλιμο, το οποίο φαίνεται πως αποτελούσε γιάφκα του Επαναστατικού Αγώνα και ενδεχομένως ένα από τα κρησφύγετα της συντρόφου του Μαζιώτη.

Πηγή: Ραδιοφράγματα / Radiofragmata / left.gr / koutipandoras.gr

Leave a Reply

Top