Είστε εδώ
Home > FAQ news > (vid) «Για να δουλέψει, πόσα ήθελε;» Και ο σύζυγος της Φώφης Γεννηματά ανάμεσα στις αργομισθίες του Ερρίκος Ντυνάν !

(vid) «Για να δουλέψει, πόσα ήθελε;» Και ο σύζυγος της Φώφης Γεννηματά ανάμεσα στις αργομισθίες του Ερρίκος Ντυνάν !

«Για να δουλέψει, πόσα ήθελε;» ήταν μια εύστοχη απορία που ακούστηκε στην Επιτροπή. Τον σύζυγο της προέδρου του ΠΑΣΟΚ Φώφης Γεννηματά καταγγέλλει στην Εξεταστική Επιτροπή για την υγεία ο Λυκούργος Λιαρόπουλος ο οποίος ήταν στενός συνεργάτης του Ανδρέα Λοβέρδου! Είναι άλλη μία απόδειξη πως ο ένας κρατάει τον άλλο στο ΠΑΣΟΚ!

«Υπάρχουν άτομα τα οποία πληρώνονται κανονικά με τον μηνιαίο μισθό τους, αλλά δεν έγινε αντιληπτό το διακριτό έργο τους το νοσοκομείο και δεν φαίνεται ότι προσέρχονται κανονικά στο νοσοκομείο» σημειώνεται αρχικά στην έκθεση του υψηλά αμειβόμενου συμβούλου του «Ντυνάν», Λυκούργου Λιαρόπουλου, και προστίθεται:«Προτείνουμε την άμεση διακοπή της καταβολής των μισθών και την επανεκτίμηση της σκοπιμότητας παραμονής τους στον οργανισμό με άλλης μορφής συνεργασία ή διακοπή της συνεργασίας τους».

Ακολουθούν τα ονόματα 9 αργόμισθων μαζί με τους παχυλούς μισθούς που λάμβαναν. «Άννα Παναγιωταρέα, Σύμβουλος Γραφείου Τύπου, 3.000 ευρώ» είναι το πρώτο από τα ονόματα. «Πιερουτσάκος Ιωάννης, (Παιδίατρος, Μαιευτικό), 3.500 ευρώ» αναγράφεται στη λίστα και πρόκειται για τον πρώην πρόεδρο του ΚΕΕΛΠΝΟ και γ.γ. του υπουργείου Υγείας επί Αβραμόπουλου, ενώ ανάμεσα στα λοιπά ονόματα εντοπίζεται και αυτό του Ανδρέα Τσούνη. Ο οδοντίατρος – επιστημονικός σύμβουλος έπαιρνε 2.500 ευρώ για να μην εργάζεται -σύμφωνα με την έκθεση Λιαρόπουλου- και πρόκειται για το σύζυγο της Φώφης Γεννηματά.

Όταν έγινε αναφορά του ονόματος του συζύγου της προέδρου του ΠΑΣΟΚ στην Εξεταστική Επιτροπή, η Εύη Χριστοφιλοπούλου άρχισε να ωρύεται λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η Γεννηματά δεν θέλει να συνεργαστεί μαζί σας και έχετε πρόβλημα». «Πρόβλημα έχουν οι προβληματικοί» απάντησε δηκτικά ο Σπύρος Λάππας. Η εισηγήτρια της ΔΗΣΥ κατέθεσε και επιστολή σύμφωνα με την οποία αποδεικνύεται ότι δεν υπήρξε αργομισθία.

Πηγή: koutipandoras.gr / avantipopolo.gr / Αυγερινός Χατζηχρυσός

2 thoughts on “(vid) «Για να δουλέψει, πόσα ήθελε;» Και ο σύζυγος της Φώφης Γεννηματά ανάμεσα στις αργομισθίες του Ερρίκος Ντυνάν !

Leave a Reply

seven + three =

Top