Είστε εδώ
Home > FAQ news > Τώρα, ραγδαίες εξελίξεις για NOOR 1! Απορρίφθηκε η αίτηση Γιαννουσάκη για εξαίρεση της Εισαγγελέα Τζίβα. Ανοίγουν τραπεζικοί λογαριασμοί …

Τώρα, ραγδαίες εξελίξεις για NOOR 1! Απορρίφθηκε η αίτηση Γιαννουσάκη για εξαίρεση της Εισαγγελέα Τζίβα. Ανοίγουν τραπεζικοί λογαριασμοί …

Όπως όλα δείχνουν, ο χρόνος έχει αρχίσει να γίνεται εχθρός για τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση του Noor1, από τη στιγμή που η εισαγγελική έρευνα η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη μπαίνει σε πολύ κρίσιμο στάδιο. Και αυτό καθώς και η δεύτερη αίτηση εξαίρεσης που είχε κατατεθεί σε βάρος της κ. Ειρήνης Τζίβα -από τον ισοβίτη Ευθύμη Γιαννουσάκη- απορρίφθηκε σήμερα από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Πειραιά.

Το Συμβούλιο έλαβε ομόφωνη απόφαση και εξουσιοδότησε επί της ουσίας την προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά να προχωρήσει την έρευνα της, η οποία αφορά σειρά πιθανών κακουργημάτων, μεταξύ των οποίων σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, λαθρεμπορία και ξέπλυμα βρόμικου χρήματος. Σημειώνεται ότι η κ Τζίβα βρίσκεται αν αναμονή απαντήσεων στα αιτήματα δικαστικής συνδρομής που έχει υποβάλλει στο πλαίσιο της διερεύνησης κινήσεων τραπεζικών λογαριασμών, ώστε να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση και να αποκαλυφθεί ο ρόλος όλων όσων συμμετείχαν σε αυτή.

Την ίδια στιγμή νομική κύκλοι εκτιμούν ότι αυτό το νόημα, δηλαδή, της προσπάθειας να παιχτούν… καθυστερήσεις, είχαν και τα αιτήματα εξαίρεσης που κατατέθηκαν εναντίον της.

Ωστόσο ο στόχος… δεν επετεύχθη και βρισκόμαστε προ σημαντικών αποκαλύψεων…

Πηγή: sdna.gr

Leave a Reply

Top