Είστε εδώ
Home > FAQ news > Πέντε (5) πρώην υπουργούς στήνει στον τοίχο η … Novartis !!!

Πέντε (5) πρώην υπουργούς στήνει στον τοίχο η … Novartis !!!

Η υπόθεση της αμερικανικής πολυεθνικής Novartis φαίνεται ότι εμπλέκει πέντε (5) πρώην υπουργούς στην Ελλάδα. Τρεις πρώην Υπ Υγείας και δύο πρωην υπ Ανάπτυξης. Υπενθυμίζεται οτι ο αν Υπ Υγείας Παύλος Πολάκης, προανήγγειλε ότι τον Ιανουάριο ερχεται στη Δικαιοσύνη η υπόθεση Novartis καθώς και η εμπλοκή γνωστών πολιτικών προσώπων σε αυτήν. Ως γνωστόν στις 14 Δεκεμβρίου 2016, ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής διαβίβασε στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, δημοσιεύματα του Τύπου που αναφερόντουσαν στο σκάνδαλο της Novartis και στο χρηματισμό δημοσίων λειτουργών και ζητούσε τη διερεύνηση της βασιμότητας των καταγγελιών και την απόδοση ευθυνών, εφόσον αυτές υπάρξουν.

4 thoughts on “Πέντε (5) πρώην υπουργούς στήνει στον τοίχο η … Novartis !!!

  1. Ο τίτλος είναι πιο μεγάλος από το άρθρο!
    Δημοσιεύματα, διαβίβασε, ο υπουργός, μπλα,μπλα….κι από τηγανίτα τίποτα!!

  2. έρχεται και η τηγανίτα σιγά σιγά…..σε αντίθεση με παλαιότερες εποχές που όλες οι υποθέσεις χανόντουσαν στην άβυσσο των πολιτικών …..ορέξεων..

  3. Επιμένω. Ούτε ένα όνομα δεν αναφέρεται, ένα περιστατικό, μια διαπίστωση. “Φαίνεται ότι εμπλέκει” γράφει το άρθρο. “Φαίνεται…”.. Πετάει μελάνι ο Πολάκης με τα παπαγαλάκια του για να μπερδεύουν τον κόσμο, κάθε φορά που γίνεται κάτι και εκτίθενται, όπως με το άρθρο του Guardian. Και καλά ο Πολάκης, τη δουλειά του κάνει για την καρέκλα και τη μισθουλάρα του, εμείς όμως τι όφελος έχουμε να κατηγορεί ο ένας πολιτικός τον άλλον και να πεθαίνουμε στα βρωμονοσοκομεία τους, στηρίζοντάς τους;;

Leave a Reply

Top