Είστε εδώ
Home > FAQ media > Τέρμα οι “παρκαρισμένες” μετοχές του Mega! Ή πληρώνουν τους εργαζόμενους ή αποκλείεται από οποιαδήποτε αδειοδότηση και κλείνει!

Τέρμα οι “παρκαρισμένες” μετοχές του Mega! Ή πληρώνουν τους εργαζόμενους ή αποκλείεται από οποιαδήποτε αδειοδότηση και κλείνει!

Δεν πρόκειται να επιτρέψει να συνεχίζεται και με ” άδεια”, το παιχνίδι των μεγαλομετόχων του καναλιού εις βάρος της πλειονότητας των εργαζόμένων ( γιατί κάποιοι πληρώνονται…), το ΕΣΡ! Σύμφωνα με πληροφορίες αυτο που διευκρινίστηκε στην πλευρά των ιδιοκτητών ήταν πως “δεν θα επιτραπεί στο Mega να συμμετάσχει στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες αν αυτό ενταχθεί σε πτωχευτικό κώδικα. Δηλαδή ή πληρώνουν τον κόσμο και λειτουργούν κανονικά… ή άδεια δεν παίρνουν. Και μάλιστα ούτε θεματική ( ψυχαγωγικού περιεχομένου ) “ … Μάλιστα όπως έγινε γνωστό αφού ολοκληρωθεί στο τελος του χρόνου ο διαγωνισμός για τις 7 άδειες γενικού περιεχομένου θα δρομολογηθούν από το ΕΣΡ και οι 3 θεματικού περιεχομένου! Όλες πανελλαδικές. Γύρω στις 20 Νοεμβρίου αναμενεται η δημοσιοποίηση της προκήρυξης από το ΕΣΡ …

Πηγή: (e-tetRadio) @tetRadio

Leave a Reply

Top