Είστε εδώ
Home > FAQ news > Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τον Καμίνη- Παρέμβαση Εισαγγελέα για το αίσχος της Ρόδας

Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τον Καμίνη- Παρέμβαση Εισαγγελέα για το αίσχος της Ρόδας

Πλήρης η δικαίωση του the faq στο ρεπορτάζ που πρώτο σήκωσε το Σάββατο παραμονή των Χριστουγέννων για το αίσχος της Ρόδας!

Παρέμβαση του Προϊσταμένου Εισαγγελέα Πρωτοδικων Ηλία Ζαγοραίου κατά του Δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη προκάλεσε το θέμα της Ρόδας, αφού διέταξε κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για ενδεχόμενες ευθύνες του Γ.Καμίνη ως προς το αν έθεσε σε κίνδυνο την δημόσια ασφάλεια, αφού η ρόδα φέρεται να στήθηκε χωρίς να έχει την απαραίτητη πιστοποίηση ασφάλειας, καθώς και το ενδεχόμενο οικονομικού σκανδάλου κατά την απευθείας ανάθεση του Πρωτοχρονιάτικου εορτασμού με κόστος που ξεπερνάει τα €170.000.

Εταιρίες διοργανώνουν αντίστοιχες συναυλίες με το 1/5 του ποσού, αλλά το σκάνδαλο δεν σταματάει εκεί καθώς ο Δήμαρχος έδωσε απευθείας το έργο σε διαδικτυακό ιστότοπο που πωλεί θεατρικά εισιτήρια!

Σύμφωνα με το netakias.com, η διοργανώτρια εταιρία εδρεύει στην ίδια διεύθυνση με την εταιρία που σχετίζονται καλλιτέχνες που θα συμμετέχουν, ενώ τελείως “συμπτωματικά” στην ίδια οδό βρίσκεται κι ο σταθμός που θα κάνει την αναμετάδοση, αντί για την ΕΡΤ και μάλιστα αντί να πληρώσει θα πληρωθεί επιπλέον 6.500 ευρώ για το βαν που θα έχει για την αναμετάδοση!

Δηλαδή αντί να γίνει διαγωνισμός και να πληρώσουν για το ποιος τηλεοπτικός δίαυλος θα αναμεταδόσει τους εορτασμού, και έτσι να γεμίσουν τα ταμεία του Δημου, το ACTION24 θα πάρει το «τηλεοπτικό προϊον» δωρεάν και θα πληρωθεί και από πάνω για ένα βαν!

Το ΑCTION24, όπως είναι γνωστό, είναι του Διον Παναγιωτάκη, συζύγου της κ. Κούρκουλα, φίλης του Ευάγγελου Βενιζέλου, στο σπίτι της οποίας στον περιφερειακό του Λυκαβηττού, σύμφωνα με τα ρεπορταζ της εποχής, έγιναν όλες οι “αθέατες” διεργασίες γαι την αναληψη της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ από τον Βενιζέλο το 2010, αλλά και νωρίτερα το 2007!

Το κανάλι πέρασε στα χέρια του κ. Παναγιωτάκη ο οποίος ελέγχει όλα Αθηναϊκά Θέατρα, με έδρα το City Link της Πειραιώς και έδρα δραστηριοτήτων της κ. Σταικου, συζύγου Μιχ Σάλλα, με “εξαγορά” των μετοχών από τον φυγόδικο εξαφανισμένο Π. Κυριακίδη, το δεξί χέρι του Λαυρεντιάδη της Proton! Την ανακεφαλαιοποίηση της οποίας είχε εγκρίνει παρά τις εκθέσεις της ΤτΕ ( Γ. Προβόπουλος) τότε ο Ευ. Βενιζέλος ως ΥπΟικ, με αποτέλεσμα τελικά η τραπεζα να εκκαθαρισθεί, ο Λαυρεντιάδης να παραμένει στη φυλακή για σκανδαλα, το ελληνικο δημοσιο να έχει ζημιωθεί δις, οι συνεργάτες του Λαυρεντιάδη να ειναι καταζητουμενοι κάπου στην Λατ. Αμερική και το Action24 να αποτελεί το “καταφύγιο” όλων των εκσυγχρονιστών, νεοφιλελέ, κεντροαριστερών, τύπου Ελιάς και “58”! Να διακρίνεται δε για το μένος του κατά της κυβέρνησης του Αλ Τσίπρα αλλά και υπέρ των #παραιτηθείτε, των Νενέδων, των σκληρότερων από τους δανειστές, του PSI, αλλά και των Μνημονίων…

Top