Είστε εδώ
Home > FAQ news > Πέφτουν οι μάσκες: Βραβείο λαϊκισμού διεκδικεί η δήλωση Σταύρου Θεοδωράκη για την Eldorado

Πέφτουν οι μάσκες: Βραβείο λαϊκισμού διεκδικεί η δήλωση Σταύρου Θεοδωράκη για την Eldorado

“Καταστρέφουν μεγάλες δουλειές στη χώρα οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ” απεφάνθη ο επικεφαλής του Ποταμιού και επίδοξος ηγέτης του ό,τι είναι αυτό που θα προκύψει από τις εκλογές στην Κεντροαριστερά (με τους περισσότερους υποψήφιους αρχηγούς από ότι ψηφοφόρους).

Έτσι αναφέρει ο Σταύρος Θεοδωράκης σε ανάρτησή του στο Twitter για την Eldorado και την επένδυση στις Σκουριές. «Οι χαρές και τα πανηγύρια για τον κ. Τσίπρα και την παρέα του στη Θεσσαλονίκη τελείωσαν. Ο λογαριασμός, όμως, θα σταλεί στις 4.000 οικογένειες που χάνουν τη δουλειά τους, χάνουν το ψωμί τους στη Χαλκιδική. Εάν δεν αλλάξουν μυαλά, το μέλλον θα είναι μαύρο. Όχι μόνο για την οικονομία, αλλά και για τον κάθε πολίτη ξεχωριστά που περιμένει να υπάρξουν επενδύσεις για να βρει δουλειά», ανέφερε ακόμα.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης λοιπόν αφού άπλωσε τη “μπουγάδα” με τα “λερωμένα του ΠΑΣΟΚ”, αποφάσισε να κάνει μία “βαρυσήμαντη” (και στα όρια της φαιδρότητας) παρέμβαση για το θέμα της ημέρας, ανακαλύπτοντας 4.000 οικογένειες που ζουν από την Eldorado όταν η ίδια η εταιρία μιλάει για 1.100 εργαζόμενους που εργάζονται σ’ αυτή και συνολικά (μαζί μ’ εκείνους που εργάζονται σε εργολάβους) για 2.400.

Βάζει, έτσι, μπροστά τους εργαζόμενους ο Σταύρος προωθώντας εμμέσως όμως τα συμφέροντα της εταιρείας, χωρίς να καταφέρνει να βρίσκει χώρο στην ανακοίνωσή του για μία έστω μικρή αναφορά στις περιβαλλοντικές επιπτώσεις για τις οποίες ανησυχούν κάτοικοι και συλλογικότητες της περιοχής.

 

Leave a Reply

Top