Είστε εδώ
Home > FAQ news > Ο Σούλτς καταρρίπτει τις “βρωμιές” Σόιμπλε στα Νέα! “Αυτός επέβαλε την 13η περικοπή στις συντάξεις στην Ελλάδα…”

Ο Σούλτς καταρρίπτει τις “βρωμιές” Σόιμπλε στα Νέα! “Αυτός επέβαλε την 13η περικοπή στις συντάξεις στην Ελλάδα…”

“Ο Σόιμπλε ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για την επιβολή της 13ης περικοπής συντάξεων. Και ενώ χιλιάδες οικογένειες βυθίζονται ακόμα πιο βαθιά στη φτώχεια, ο Σόιμπλε καταγράφει ταυτόχρονα χοντρά κέρδη από τους τόκους τους οποίους πληρώνει η Ελλάδα για τα δάνεια της βοήθειας”…, δήλωσε ο υποψήφιος σοσιαλδημοκράτης καγκελάριος Μάρτιν Σούλτς κατά την παρουσίαση των θέσεών του, ενόψει των εκλογών του Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο.. Η δήλωση αυτή του Μάρτιν Σουλτς, είναι απάντηση σε όσες αθλιότητες είπε ο Σόιμπλε στη περίφημη συνέντευξή του στα Νέα ( τα οποία έκτοτε έχουν υιοθετήσει απόλυτα το “αφήγημα” του Γερμανού ΥπΟικ και έχουν ενθυλακώσει ανάλογη εκδοτική γραμμή κατά της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού, προσωπικά ), ότι δήθεν ” η απόφαση για τις νεες περικοπές στις συνταξεις δεν ήταν δική του απαιτηση, αλλά επιλογή της κυβέρνησης …”

«Το κόμμα μου υποστηρίζει περισσότερες επενδύσεις την Ευρώπη. Το κόμμα μου θέλει ένα κοινό επενδυτικό πρόγραμμα για την Ευρωζώνη και είμαστε υπέρ ενός Ευρωπαίου υπουργού Οικονομικών που θα πολεμήσει τον καταστροφικό φορολογικό ανταγωνισμό και την άδικη φοροδιαφυγή» πρόσθεσε.

Leave a Reply

Top