Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Ντρέπεται για την “κατάντια” της “Αυγής” ο Γιώργος Παππάς της ΕΡΤ

Ντρέπεται για την “κατάντια” της “Αυγής” ο Γιώργος Παππάς της ΕΡΤ

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός που το thefaq είχε γράψει ξανά για τον κ. Γιώργο Παππά, ανταποκριτή της ΕΡΤ στο Βερολίνο και αρθρογράφο στα “ΝΕΑ”.

Τότε ο δημοσιογράφος μετέδιδε από το Βερολίνο ότι σύμφωνα με το Spiegel, και παρά τις διαβεβαιώσεις περί του αντιθέτου από το ΥΠΟΙΚ, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος είχε ομολογήσει off the record ότι ήταν επικοινωνιακό λάθος του Τσίπρα που δεν ενημέρωσε τους θεσμούς για την έκτακτη βοήθεια στους χαμηλοσυνταξιούχους”. Μάλιστα όταν ο εδώ παρουσιαστής της ΕΡΤ τον είχε ρωτήσει αν είναι βέβαιος για αυτό και ποια είναι η πηγή του δημοσιεύματος, ο κ.Παππάς είχε απαντήσει ότι “εμπιστεύεται απόλυτα το Spiegel” (και άρα όχι τον Έλληνα ΥΠΟΙΚ) και ότι πηγή ήταν “κάποιο ανώνυμοι Γερμανοί βουλευτές…”!

Τώρα ο κ.Παππάς “ξαναχτύπησε”,  αυτή τη φορά από την προσωπική του σελίδα στο Facebook όπου σχολιάζει το άρθρο του Θανάση Καρτερού στην “Αυγή” για το ΔΟΛ (Ο ΔΟΛ παραμένει…ΔΟΛ):

Μνημείο οχετού μίσους και στρέβλωσης της πραγματικότητας. Θα μου ήταν παντελώς αδιάφορο αν δεν γίνονταν από τις στήλες της Αυγής. Για αυτό τρέχαμε σε δύσκολους καιρούς να την πουλήσουμε πόρτα-πόρτα; ντρέπομαι για την κατάντια.

2 thoughts on “Ντρέπεται για την “κατάντια” της “Αυγής” ο Γιώργος Παππάς της ΕΡΤ

  1. Ποιους δύσκολους καιρούς? Γιατί νομίζω ότι τους δυσκολότερους καιρούς τους ζήσαμε από το 2010-2015! Ο κύριος Παπάς τότε πουλούσε την Αυγή? Επίσης το 2015-και το 2016 ιδιαίτερα ήταν πολύ δύσκολα για την κυβέρνηση με όλα τα κανάλια της διαπλοκής και τις εφημερίδες του ΔΟΛ να την πολεμάνε και να ζητάνε από τον καθοδηγητή τους Σόιμπλε , ακόμη σκληρότερα μέτρα για την ελληνική Κυβέρνηση, για να επιτευχθεί το ρητό- σχέδιο της αριστεράς κυβέρνησης, ο κος Παπάς δεν υπηρετούσε προφανώς την Αυγή αλλά υπηρετούσε την διαπλοκή και τώρα εκ μέρους τίνος μιλά , του ΔΟΛ προφανώς! Μήπως ο έχων την μυίγα μυγιάζεται?

  2. Εντάξει και ο Τάκης Θεοδωρικάκος στα νειάτα του πουλούσε Οδηγητή και Ριζοσπάτη. Σήμερα πουλάει Μητσοτάκη. Ο Γ. Παππάς σήμερα πουλάει Ψυχάρη και γιατί όχι και Σόιμπλε.

Leave a Reply

Top