Είστε εδώ
Home > FAQ the opinion > Με την… μπάλα στα δόντια (του Θανάση Καρτερού)

Με την… μπάλα στα δόντια (του Θανάση Καρτερού)

Μιας και δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός με την Ξάνθη, τα έβαλε ο Μαρινάκης με τον πρωθυπουργό. Γιατί, «παραγγέλνει» πρωταθλήματα. Κι επειδή χαζός δεν είναι, ήξερε γιατί το έκανε. Αφού έστρεψε με τον χειρότερο τρόπο κατά του Τσίπρα όλη την αρμάδα των υποτακτικών ΜΜΕ, τώρα φιλοδοξεί να στρέψει και τον κόσμο της ομάδας. Ο Τσίπρας μας κυνηγάει! Την περασμένη βδομάδα το διέπραξε με την ημιεπίσημη του Ολυμπιακού, που τα έβαλε με τον Τσίπρα για τη διαιτησία στο Περιστέρι. Χθες, βγήκε εμπρηστικά ο ίδιος -μήπως δεν κατάλαβαν.

Κατάλαβαν, κατάλαβαν. Όπως κατάλαβαν μια βδομάδα πριν και οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, από τη δήλωση της ΠΑΕ, ότι ο Τσίπρας φταίει που δεν νίκησαν τον Λεβαδειακό. Έτσι έχουμε τον μπρούτο: Τους μεν οπαδούς του ΠΑΟ να επιχειρεί να τους ευθυγραμμίσει ο Αλαφούζος με την έξαλλη γραμμή του Σκάι του. Τους δε οπαδούς του Ολυμπιακού να επιχειρεί να τους ευθυγραμμίσει ο Μαρινάκης με την έξαλλη γραμμή των μαρινακικών ΜΜΕ. Όλα τα -καλά- παιδιά στην πίστα του ανιστόρητου, ηλίθιου, αλλά επικίνδυνου, «ντου» κατά του Τσίπρα. Με την… μπάλα στα δόντια!

Αν έτσι υποκινούν πράξεις βίας, αν ευτελίζουν το δικαίωμα στην πληροφόρηση, αν αντιμετωπίζουν μεγάλες ομάδες σαν πολιτικά χατζάρια, προφανώς δεν τους νοιάζει. Ο Μαρινάκης, του No Politica, όχι μόνο έχει χωθεί, αγκαζέ με τον Αλαφούζο, μέχρι τον λαιμό στις αντιαριστερές εξαλλοσύνες. Αλλά και πάει να χώσει εκεί και τους οπαδούς της πιο λαϊκής ομάδας του Λεκανοπεδίου. Λες και είναι μπράβοι του. Ε, θα πάθει, και θα μάθει. Αντί να περιμένουν όμως να μάθει, εις βάρος και της ομάδας και της χώρας, δεν του κάνουν κάποια ταχύρρυθμα τι σημαίνει αριστερός Πειραιάς, Μπλόκο, Ηλεκτρική, και Νίκος Γόδας;

Πηγή: avgi.gr

Leave a Reply

Top