Είστε εδώ
Home > FAQ the opinion > Για να μην τρελαινόμαστε, άλλο είναι ένα “δικαστικό σωματείο” και άλλο … η ενσάρκωση αυτοπροσώπως της Δικαιοσύνης επί γης!

Για να μην τρελαινόμαστε, άλλο είναι ένα “δικαστικό σωματείο” και άλλο … η ενσάρκωση αυτοπροσώπως της Δικαιοσύνης επί γης!

Για να μην τρελαινόμαστε αδέλφια.
Η “Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων” δεν είναι η ενσάρκωση αυτοπροσώπως της Δικαιοσύνης! Είναι ένα “δικαστικό σωματείο” όπως γράφεται στην ιστορική αναδρομή στην ιστοσελίδα της. Τίποτε λιγότερο τίποτε περισσότερο, πέραν ενός συνδικαλιστικού οργάνου, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Ναι, διώχθηκε ο Α. Φλώρος πρόεδρός της επί Χούντας. Αλλά αυτό μπορεί να αποτελέσει άλλοθι για να οργιάζουν οι σημερινοί διάδοχοι και οι νδ-πασοκ-ποταμίσιοι υποσττηρικτές τους, που πιστεύουν ότι ζούμε σε χώρα Λωτοφάγων;;; Και που εξακολουθούν να θεωρούν τσιφλίκι τους την εξουσία;

Γιατί δεν έχουν αποδεχθεί την πολιτική αλλαγή του 2015; Το γεγονός ότι οι πολίτες ψήφισαν 2 φορές Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ…Όοοοοχι. Ουδείς είναι στο απυρόβλητο. Και ουδείς και καμία Ένωση έχει χρισθεί εκ Θεού εκπρόσωπος του Δικαίου επί της Γης. Ντάξει;;;;

Αρσακειάς

Leave a Reply

Top