Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Έστειλε συλλυπητήρια στη δολοφόνο του πρέσβη! Ο Κυριάκος κάνει “λαθροχειρία” ακόμα και στον λογαριασμό του, στο twitter!

Έστειλε συλλυπητήρια στη δολοφόνο του πρέσβη! Ο Κυριάκος κάνει “λαθροχειρία” ακόμα και στον λογαριασμό του, στο twitter!

Δεν είναι ν’ απορεί κανείς, που σταθερά δεν συμπεριλαμβάνει την περιουσία της συζύγου του, στις δηλώσεις του Πόθεν Έσχες, η που ξεχναγε επί 6 χρόνια να εξοφλήσει το τηλεφωνικό κέντρο που είχε προμηθευτεί από τη Siemens και το έκανε μονον όταν το ανακάλυψαν τα Μήντια, ή που επέμενε να μην αποπληρώνει το δάνειο του Κήρυκα …

Πρωί-πρωί έσπευδε να προλάβει να στείλει συλλυπητήρια ο προεδρος Κούλης και τα φιλικά του Μηντια, να βρουν ένα ακόμα λόγο να … τον “παίξουν” !

«Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του Κυριάκου Αμοιρίδη, πρέσβη της Ελλάδας στη Βραζιλία.»

Πηγή: Συλλυπητήρια Μητσοτάκη στην οικογένεια του Ελληνα πρέσβη στη Βραζιλία  (Πηγή: | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/310216/syllypitiria-mitsotaki-stin-oikogeneia-toy-ellina-presvi-sti-vrazilia#ixzz4ULyoi7e2)

Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του Κυριάκου Αμοιρίδη, πρέσβη της Ελλάδας στη Βραζιλία.

— Kyriakos Mitsotakis (@kmitsotakis) 30 Δεκεμβρίου 2016 (Πηγή: newspost.gr )

 

Λίγες ώρες μετά, η ανάρτηση … εξαφανίστηκε δια μαγείας από τον λογαριασμό του προέδρου Κυριάκου
Δείτε και … μόνοι σας !

Είναι όμως να προβληματιζόμαστε για το πόσο αδιστακτοι είναι στο να διαστρέφουν την αλήθεια και να παρουσιάζουν μια άλλη πραγματικότητα από αυτήν που ισχύει. Αλλά και το ότι προσπαθούν να κρύψουν καθε φορά κάτω από το χαλί, τα λάθη και τις ευθύνες τους. Πόσο σημαντικό θα ήταν δηλαδή, να άφηναν στην θέση του το tweet, αφού στο κάτω κάτω κανεις δεν ειναι υποχρεωμένος να περιμένει την αστυνομική η ιατροδικαστική αναφορά για να συλλυπηθεί … Αλλά είπαμε. Ενας είναι ο … Ραν Ταν Πλαν της ελληνικής πολιτικής σκηνής. Και είναι … πολιτικός κρατούμενος σε ηλικία 6 μηνών !!! Γιατί γελάτε, κύριοι ;…

Leave a Reply

Top