Είστε εδώ
Home > FAQ news > “Διά ζώσης” … Νίκος Παππάς σε Λειψούς Αρκιούς Αγαθονήσι, για την υλοποίηση του προγράμματος ευρυζωνικής σύνδεσης (φωτό)

“Διά ζώσης” … Νίκος Παππάς σε Λειψούς Αρκιούς Αγαθονήσι, για την υλοποίηση του προγράμματος ευρυζωνικής σύνδεσης (φωτό)

Δεν θα μπορούσαν να τα “παρακολουθούν” ( όπως γινότανε από τους προηγούμενους 40 χρόνια ) από την καρέκλα ενος υπουργείου στην πρωτευουσα! “Δια ζώσης” λοιπόν από το νωρίς το πρωί ο Νίκος Παππάς και ο Νεκτάριος Σαντορινιός περιοδεύουν σε Λειψούς, Αγαθονήσι και Αρκιούς για την πορεία υλοποίησης του προγράμματος παροχής δωρεάν ευρυζωνικής σύνδεσης στους κατοίκους απομακρυσμένων νησιών!

Τα δύο υπουργεία ( ΨΗΠΤΕ και Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ) συνεργάζονται στενά στο πλαίσιο της υλοποίησης της παροχής δωρεάν ευρυζωνικής σύνδεσης στους κατοίκους των απομακρυσμένων νησιών της χώρας.

Ο υπουργός ΨΗΠΤΕ συναντήθηκε με τοπικούς φορείς και συζήτησε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σε τοπικό επίπεδο, ενώ σε ένα retweet του συντάχθηκε με τη δήλωση του υφυπουργού Ναυτιλίας ότι «οι νησιώτες αξίζουν την πλήρη στήριξή μας. Δεν θα βιώνουν πια τις αρνητικές συνέπειες της απομόνωσης».

Ο Ν. Παππάς συναντήθηκε επίσης με κατοίκους του νησιού οι οποίοι του ανέπτυξαν τις δυσκολίες της καθημερινότητας μακριά από το κέντρο της χώρας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Top