Είστε εδώ
Home > FAQ news > Δεν μπορεί να “ξεκολλήσει” από την Ελλάδα το ζεύγος Μακρόν- Τρονιέ – Πήγαν βόλτα στην Ερμού και έβγαζαν selfies με τον κόσμο! (pics-vid)

Δεν μπορεί να “ξεκολλήσει” από την Ελλάδα το ζεύγος Μακρόν- Τρονιέ – Πήγαν βόλτα στην Ερμού και έβγαζαν selfies με τον κόσμο! (pics-vid)

Να παρατείνει λίγο περισσότερο την παραμονή του στην Αθήνα αποφάσισε ο Εμμανουέλ Μακρόν και η Μπριζίτ Τρονιέ, αφού άλλαξαν το πρόγραμμά τους και αποφάσισαν να κάνουν μία βόλτα στο κέντρο.

Μετά λοιπόν, τις προγραμματισμένες συναντήσεις του Γάλλου Προέδρου στη Γαλλική Αρχαιολογική Σχολή και το Γαλλικό Ινστιτούτο, κι ενώ ήταν σχεδιασμένη η αναχώρησή του από την Αθήνα γύρω στις 4 το απόγευμα, εκείνος με τη σύζυγό του αποφάσισαν να κάνουν μια τελευταία βόλτα στο κέντρο της Αθήνας με τα πόδια.

Το αυτοκίνητο τους άφησε στην πλατεία Συντάγματος και αφού έκαναν μια βόλτα στην περιοχή πάντα συνοδευόμενοι από τους άντρες ασφαλείας τους, στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς την Ερμού. Και οι δυο τους έδειχναν ιδιαίτερα ευδιάθετοι, χαιρετούσαν και συνομιλούσαν με τον κόσμο που τους καλωσόριζε, ενώ ο Γάλλος πρόεδρος έβγαζε selfies με τον κόσμο και έπαιρνε αγκαλιά παιδάκια, όπως γράφει το newsit.gr.

φωτογραφίες και από το koutipandoras.gr

Dog person, chocolate lover, order obsessed and tv victim!

Leave a Reply

Top