Είστε εδώ
Home > FAQ news > Αλέκος Φλαμπουράρης στο Ακραίως: Με θλίβει η τοποθέτηση της Φώφης Γεννηματά στο άρθρο του Πρωθυπουργού! Θα μπορούσε να μην είναι υβριστική…

Αλέκος Φλαμπουράρης στο Ακραίως: Με θλίβει η τοποθέτηση της Φώφης Γεννηματά στο άρθρο του Πρωθυπουργού! Θα μπορούσε να μην είναι υβριστική…

«Με θλίβει μια τέτοια τοποθέτηση (σ.σ. της Φώφης Γεννηματά) που κρύβει άγχος. Θα μπορούσε να μην είναι υβριστική.
Ελπίζω πως οι εκατοντάδες χιλιάδες που ακολούθησαν τον Ανδρέα Παπανδρέου δεν θα είναι ευχαριστημένοι από αυτές τις δηλώσεις της κας Γεννηματά.
Ο ΣΥΡΙΖΑ και η κυβέρνηση απευθύνεται στην πλειοψηφία του ελληνικού λαού και ο στόχος του είναι να προσελκύσει όλους όσους συμφωνούν ή περίπου συμφωνούν με την πολιτική του Αλέξη Τσίπρα», σημείωσε ο υπουργός Επικρατείας

«Το πολιτικό κλίμα και τα πολιτικά ήθη έχουν υποβαθμιστεί» εκτίμησε και πρόσθεσε: «Ένας πολιτικός διάλογος ανάμεσα στα κόμματα είναι αναγκαίος για να βγει πιο εύκολα η χώρα από τη κρίση. Ο διάλογος δεν είναι μόνο να κάτσουν πέντε σε ένα τραπέζι αλλά είναι να διαμορφώνεται η δυνατότητα διατύπωσης απόψεων έστω και με διαφωνίες».

«Υποσχεθήκαμε να μην πέσει η χώρα στον γκρεμό. Σε ένα βαθμό το πετύχαμε. Η μάχη δόθηκε. Πολλά πράγματα δεν κερδήθηκαν. Κερδίσαμε ένα ποσοστό αλλά δεν παραδοθήκαμε», ανέφερε ο κ. Φλαμπουράρης.

Αναφερόμενος στο θέμα της… ανόδου του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ ο κ. Φλαμπουράρης υπογράμμισε πως «έχει διαφανεί το τελευταίο διάστημα από τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης» τα όσα θα θέσουμε «μέχρι το Σεπτέμβριο του 2019 που θα γίνουν εκλογές».

«Στον τομέα της νεολαίας υπάρχουν δύο προβλήματα: Ανεργία και πως μέσα από σχολεία και πανεπιστήμια θα ελαφρύνουμε τη ζωή του Έλληνα νέου. Ήδη ξεκίνησε η συζήτηση σε σχέση με το νέο Λύκειο» συμπλήρωσε και πρόσθεσε: «Στόχος είναι να αποφορτιστεί το Λύκειο. Δίνουμε σημασία στη μείωση μαθημάτων και στο πως θα παράγεται και θα παραδίδεται η γνώση και μια σχετική αποδέσμευση από το σύστημα εισαγωγής.

Σε αυτή τη φάση βάζουμε τα δύο στάδια (διπλές εξετάσεις) […] Δεν έχουμε κατάργηση των εξετάσεων έχουμε διαφοροποίηση. Δεν υπάρχει υποδομή για να καταργηθούν οι εξετάσεις».

«Δίνει (ο μαθητής της γ’ Λυκείου) μία εξέταση τον Ιανουάριο και μία τον Ιούνιο. Καμία νέα εξέταση για την εισαγωγή. Θα έχει δύο ευκαιρίες ο μαθητής καθώς θα μπορεί να χρησιμοποιήσει και την πρώτη αν χρειαστεί ή μόνο τη δεύτερη», διευκρίνισε.

Η συντριπτική πλειοψηφία των υποσχέσεων που έχουμε δώσει έχουν μπει σε ένα δρόμο υλοποίησης» υπογράμμισε ο Αλέκος Φλαμπουράρης προσθέτοντας: «Αν δεν ήμασταν σε μνημόνιο και μια καταναγκαστική πολιτική τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά… Δεν μπορούμε να εφαρμόσουμε το 100% της πολιτικής μας. Προσπαθούμε να μειώσουμε τις αρνητικές επιπτώσεις».

«Για τον ΕΝΦΙΑ δεν μπορούμε να πούμε ακόμα τίποτα αν δεν προσδιοριστούν οι νέες αντικειμένικές αξίες» παραδέχθηκε ο κ. Φλαμπουράρης και σημείωσε:

«Ελπίζω του χρόνου στη Θεσσαλονίκη θα μπορέσουμε να πούμε τις νέες αντικειμενικές αξίες».

«Εμείς δεν είπαμε ποτέ ότι φτιάξαμε τα πράγματα και επανήλθε η ευτυχία στον κόσμο. Υπάρχουν παράπονα και για ΕΝΦΙΑ και για υψηλή φορολογία.
Θα νιώθαμε ενοχές αν δεν προσπαθούσαμε καθόλου. Νιώθουμε λιγότερες ενοχές επειδή προσπαθούμε», ανέφερε.

Πηγή: newspost.gr

Κάποτε με έλεγαν “Ιανό”. Κάπου αλλού με είπαν “α-χειρο-ήθη”. Αλλού “κ Διευθυντή”…
– Μα ποιος είσαι, τελοσπάντων ;;;
– Ήμουν κάποιος άλλος. Μα τώρα άλλαξα, ρόλο…
( Επάγγελμα Ρεπόρτερ, 1975 / Μικελάντζελο Αντονιόνι / Μαρία Σνάιντερ – Τζακ Νίκολσον )
Κύριες και κύριοι, με περηφάνεια σας παρουσιάζω τον … Χάρη Ζ.! (Και σας υπόσχομαι … πολλά “όργια σε αυτήν την βίλλα”!).

Leave a Reply

Top