Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > (vid) “Ξεφτιλίκι” της Κριεκούκη: Η ΓΑΔΑ διαψεύδει τα #fakenews της Δημάρχου Μάνδρας για τη φρουρά Τσίπρα

(vid) “Ξεφτιλίκι” της Κριεκούκη: Η ΓΑΔΑ διαψεύδει τα #fakenews της Δημάρχου Μάνδρας για τη φρουρά Τσίπρα

Μπορεί η λάσπη που κατέκλυσε τις περιοχές της Δυτικής Αττικής που επλήγησαν από τη φονική κακοκαιρία να ήταν… κυριολεκτική και υπαρκτή, υπάρχει όμως και η άλλη λάσπη, η επικοινωνιακή, στην οποία επιδίδονται τις τελευταίες μέρες στελέχη της αντιπολίτευσης (εθνικά και αυτοδιοικητικά), προσπαθώντας να αποκομίσουν μικροκομματικά οφέλη.

Μία εξ αυτών η λαλίστατη και… υπερπρόθυμη να εμφανιστεί στα κανάλια, δήμαρχος Μάνδρας, Ιωάννα Κριεκούκη, η οποία τις τελευταίες ημέρες έχει πιάσει μόνιμο “στασίδι” στο ΣΚΑΙ και εμφανίζεται σε όλες σχεδόν τις εκπομπές του.

Η Δήμαρχος λοιπόν, μετέφερε στην εκπομπή του Γ.Αυτιά “καταγγελία” (χωρίς να αναφέρει από ποιον) ότι «δέκα αστυνομικοί του ΟΠΚΕ χθες το βράδυ δηλώθηκαν για πλιάτσικο στη Μάνδρα αλλά φύλαγαν το σπίτι του πρωθυπουργού».

Άμεση ήταν η απάντηση της ΓΑΔΑ, που ξεκαθάρισε ότι «δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα δημοσιεύματα και αναφορές σε ΜΜΕ για μετακίνηση και διάθεση ομάδας Ο.Π.Κ.Ε, το Σάββατο 18 Νοεμβρίου, από την περιοχή της Μάνδρας, όπου είχε διατεθεί ως ενισχυτική δύναμη, στην οικία του Πρωθυπουργού», δίνοντας στη δημοσιότητα μέρος του επιχειρησιακού της σχεδιασμού για την εν λόγω περιοχή.

«Το Σάββατο 18 Νοεμβρίου είχαν διατεθεί στην περιοχή της Μάνδρας – Νέας Περάμου 297 αστυνομικοί με 3 Ο.Π.Κ.Ε., 96 περιπολικά και 6 ομάδες ΔΙ.ΑΣ. Μια από τις Ο.Π.Κ.Ε. μετακινήθηκε προσωρινά, για έκτακτο υπηρεσιακό λόγο και για μικρό χρονικό διάστημα, στην περιοχή του Νέου Κόσμου», αναφέρει ακόμη η ΓΑΔΑ στην ανακοίνωσή της ενώ διευκρινίζει ότι:

«Συνολικά από 16 Νοεμβρίου μέχρι και σήμερα 19 Νοεμβρίου έχουν διατεθεί στην περιοχή Μάνδρας-Νέας Περάμου 1.172 αστυνομικοί, που κατανέμονται ως ακολούθως:

•Την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου, 286 αστυνομικοί με 6 Ο.Π.Κ.Ε., 73 περιπολικά και 3 ομάδες ΔΙ.ΑΣ.
•Την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου, 328 αστυνομικοί με 6 Ο.Π.Κ.Ε., 100 περιπολικά και 3 ομάδες ΔΙ.ΑΣ.
•Το Σάββατο 18 Νοεμβρίου, 297 αστυνομικοί με 3 Ο.Π.Κ.Ε., 96 περιπολικά και 6 ομάδες ΔΙ.ΑΣ.
•Σήμερα Κυριακή 19 Νοεμβρίου, διατίθενται συνολικά 261 αστυνομικοί με 6 Ο.Π.Κ.Ε., 70 περιπολικά και 6 ομάδες ΔΙ.ΑΣ».

Πηγή: altsantiri.gr

Leave a Reply

5 × 4 =

Top