Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Τραγικό! Ιταλίδα νοσοκόμα αυτοκτόνησε όταν έμαθε πως έχει τον ιό γιατί φοβόταν μήπως τον είχε μεταδώσει σε άλλους

Τραγικό! Ιταλίδα νοσοκόμα αυτοκτόνησε όταν έμαθε πως έχει τον ιό γιατί φοβόταν μήπως τον είχε μεταδώσει σε άλλους

Μια ακόμα τραγική ιστορία εκτυλίχθηκε στις δραματικές στιγμές που περνάει η γειτονική χώρα. Μια Ιταλίδα νοσοκόμα που προσβλήθηκε από κορονοϊό, αυτοκτόνησε καθώς δεν μπορούσε να διαχειριστεί το άγχος του να κολλήσει συνανθρώπους της.

Η 34χρονη Ντανιέλα εργαζόταν ως νοσοκόμα στην εντατική του νοσοκομείου Σαν Τζεράρντο στην Μόντσα, 10 χιλιόμετρα από το Μιλάνο

Σύμφωνα με την Daily Mail, κάθε μέρα έδινε μάχη μαζί με άλλους νοσοκόμους και νοσοκόμες στην Λομβαρδία κατά του κορονοϊού. Μία μέρα διαγνώσθηκε και η ίδια με κορονοϊό με αποτέλεσμα να μπει σε κατ’ οίκον περιορισμό από τις 10 Μαρτίου.

Ωστόσο, λίγες ημέρες αργότερα δεν άντεξε και έβαλε τέλος στη ζωή της.

Σύμφωνα με συναδέλφους της που την γνώριζαν αλλά και το σωματείο της ανέφεραν ότι  η Ντανιέλα υπέφερε από μεγάλο στρες επειδή πίστευε ότι είχε μεταδώσει τον κορονοϊό σε άλλους ανθρώπους και αυτό δεν μπορούσε να το αντέξει.

Η ίδια άφησε ένα σημείωμα εξηγώντας τους λόγους της αυτοκτονίας της.

Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα, πολλοί άνθρωποι στον τομέα της υγείας υποφέρουν από άγχος και εξάντληση, την ώρα που τα θύματα και τα κρούσματα αυξάνονται δραματικά καθημερινά. Πριν μια εβδομάδα ακόμη μια νοσοκόμα από τη Βενετία αφαίρεσε τη ζωή της για τον ίδιο λόγο.Σύμφωνα με τα στοιχεία από Ιταλικό Ινστιτούτο, 5.760 εργαζόμενοι στον χώρο της υγείας έχουν βρεθεί θετικοί στον κορονοϊό.

Πηγή: in.gr / documentonews.gr

Leave a Reply

3 × 5 =

Top