Είστε εδώ

Το έκανε κι αυτό! Τριήμερη συνεδρίαση στις Σπέτσες ετοιμάζει ο Στέφανος Κασσελάκης για την ΚΟ

Σε ένα τριήμερο στις Σπέτσες προσκαλεί τα μέλη της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ο Στεφανος Κασσελάκης. Όπως έγινε γνωστό οι βουλευτές του κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ, έλαβαν το βράδυ της Τετάρτης ένα e-mail με αποστολέα τη Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Θεοδώρας Τζάκρη, όπου τους ενημέρωνε πως επικείται συνάντηση της ΚΟ του κόμματος στις Σπέτσες από τις 19 έως τις 21 Ιανουαρίου.

Αναλυτικά, η πρόσκληση ανέφερε:

«Αγαπητοί και Αγαπητές συνάδελφοι καλή χρονιά. Ο Ιανουάριος είναι ένας πυκνός μήνας ενόψει και ενόψει και της προετοιμασίας του Συνεδρίου μας. Στο πλαίσιο αυτό ο πρόεδρος Στέφανος Κασσελάκης μου ανάθεσε ως Γραμματέα της ΚΟ να σας διαβιβάσω την πρόσκλησή του για τη συνάντηση εργασίας της ΚΟ που θα πραγματοποιηθεί από 19 έως 21 Ιανουαρίου στις Σπέτσες.

Το περιεχόμενο της συνάντησης αφορά στον απολογισμό του έργου που έχει παραχθεί και σε κάθε κοινοβουλευτικό τομέα αλλά και στην παρουσίαση του προγραμματισμού και της προτεραιοποίησης των δράσεων για το πρώτο εξάμηνο του 2024.

Τέλος προσκαλείστε να παρουσιάσετε συγκεκριμένες προτάσεις για κατάθεση νομοθετικών προτάσεων. Η παρουσίαση με power point για κάθε τομέα δεν μπορεί να ξεπερνά τα 30 λεπτά εκτός από τον τομέα οικονομικών που θα έχει διάρκεια 60 λεπτά. Τα power point θα πρέπει να σταλούν μέχρι τις 18 Ιανουαρίου. Λεπτομέρειες για το ταξίδι θα σταλούν σύντομα».

Πάντως αρκετοί βουλευτές φαίνεται ότι αντέδρασαν ενώ κάποιοι φέρεται να διατύπωσαν τη δυσαρέσκειά τους με την επιλογή του Στέφανου Κασσελάκη να κάνει την κρίσιμη συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ σε νησί και μάλιστα “απόδρασης” και αναψυχής. Τέλος στελέχη του κόμματος εξέφραζαν την έντονη ενόχλησή τους και για την ουσία της πρόσκλησης καθώς η ΚΟ, όπως επισημαίνουν, δεν είναι κομματικό όργανο για να αποφασίζει και για τα ζητήματα του Συνεδρίου όπως ενημέρωνε η κ. Τζάκρη.

Μια σκέψη στο “Το έκανε κι αυτό! Τριήμερη συνεδρίαση στις Σπέτσες ετοιμάζει ο Στέφανος Κασσελάκης για την ΚΟ

  1. Σε όποιον δεν αρέσει άντε με τους αποστάτες του 1 τις εκατό. Έλεος ποια προτάσεις δεν έχουν; ας πάνε λοιπόν σε ένα προστάτευμενο περιβάλλον να τις πουν γιατί και οι τοίχοι έχουν παντού αυτιά δεν μπορούν να το καταλάβουν η δεν θελουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *