Είστε εδώ

«Θα τα αλλάξεις όλα, είμαστε μαζί σου» ! Θερμή υποδοχή και στην Κόρινθο για τον Στέφανο Κασσελάκη

Θερμή η υποδοχή που επιφύλαξε η κοινωνία της Κορινθίας για τον Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος βρέθηκε στο νομό στο πλαίσιο περιοδείας, όπου συνομίλησε με πολίτες, αλλά και τοπικούς φορείς.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ήρθε σε επαφή με τους κατοίκους στην αγορά της Κορίνθου και έπιασε την κουβέντα μαζί τους. «Θα τα αλλάξεις όλα. Είμαστε μαζί σου», του είπε ένας άνδρας συνεχίζοντας πως «η κοινωνία, ο κόσμος έξω, οι γιαγιάδες, οι παππούδες, είναι μαζί σου. Λένε για Κασσελάκη».

Μάλιστα, κατά την διάρκεια της επίσκεψής του, ο Στέφανος Κασσελάκης συνομίλησε και με μια καρκινοπαθή, η οποία του αποκάλυψε: «Δεν τολμάω να σκεφτώ ότι θα ξαναμπώ σε αυτό το νοσοκομείο που αναβάλλουν χημειοθεραπείες, δεν έχουν για αναισθησίες, δεν έχουν για χειρουργεία, δεν έχουν υλικά, δεν έχουν τίποτα».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συνάντησε ανοιχτές αγκαλιές στα πρόσωπα των πολιτών της Κορινθίας. Μάλιστα, όταν μια πολίτης τον αποκάλεσε όμορφο, εκείνος απάντησε ότι «το από μέσα μετράει, το απ’ έξω δεν το επιλέγει κανείς».

«Γιατί ευχαριστείς», ρώτησε ο ίδιος μια γυναίκα, με την ίδια να αποκρίνεται «γιατί έχεις δώσει στην Ελλάδα ελπίδα και κουράγιο».

«Ο κόσμος περιμένει πάρα πολλά από εσάς», παρατηρεί μια άλλη γυναίκα, «όπως πίστευε το ’81 με τον Ανδρέα Παπανδρέου», ζητώντας από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να μην απογοητεύσει.

Μάλιστα, ο Στέφανος Κασσελάκης είχε και μια… υπερατλαντική συνάντηση από την Κόρινθο, μέσω τηλεφώνου. Επρόκειτο για τον σύζυγο μιας γυναίκας που συνάντησε στο σημείο, ο οποίος βρισκόταν στο Τορόντο του Καναδά. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αστειευόμενος, έκανε στον διαδικτυακό του συνομιλητή «παρατήρηση», αναρωτώμενος γιατί άφησε την σύζυγό του μόνη της.

Πηγή: avgi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *