Είστε εδώ

Τα “κοράκια” δεν καταλαβαίνουν ούτε από πένθος, ούτε από αγωνία, ούτε από θρηνο! Την ώρα που Πρωθυπουργός και ΠτΔ κάνουν φιλανθρωπική περατζάδα στους τόπους της τραγωδίας, αυτά προχωρούν σε εξώσεις ηλικιωμένων

Δεν ιδρώνει το αυτί τους, ούε από τους ήχουςν της καταστρφης, από το μοιρολόι του θρήνου και την αγωνία να βρεθούν επιζώντες οι αγνοούμενοι στην πλημμυρισμένη Θεσσαλία! Μπορεί ο Πρωθυπουργός και η κ Σακελλαροπούλου να δείπνησαν χτες με κατοίκους στα αποκαίδια της Δαδιάς στο Έβρο και νωρίτερα να εξήγγειλε η κυβέρνηση μέτρα για τους πληγέντες στην Θεσσαλία, αλλά οι εταιρείες με τα κόκκινα δάνεια συνεχισουν κανονικά το απάνθρωπο έργο τους, με την στήριξη της κυβέρνησης και εξοπλισμένες με τον πτωχευτικό νόμο Μητσοτάκη!

Πρωί πρωί και ενώ η Ελλάδα κομμένη στα δύο κρατά την ανάσα της από την αγωνία να εξαφανιστεί ολόκληρη κάτω από τη λασπη και τα νερά η Θεσσαλία, εταιρεία εξώσεων πετάει έξω από την κατοικία τους ηλικιωμενες στην Λ Κηφισσίας απέναντι από το Γηροκομείο Αθηνών σε πολυκατοικία!

Ντροπή! Όσο για τον Πρωθυπουργό και την ΠτΔ που κάνουν ότι δεν βλεπουν και κρύβονται πίσω από το εκτρωματικό νομοθέτημα μιας εξαμβλωματικής όπως λειτουργεί πλειοψηφίας; Το έχει λύσει ο μεγάλος Ουμπέρτο Έκο: “Ακόμα και η παθητική στάση σε ένα συντελούμενο έγκλημα είναι συνενοχή…”

– Διαβάστε: Δεν έχουν Θεό! Εξωφρενικό αυτό που καταγγέλλει η Έφη Αχτσιόγλου: Σε πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας διενεργήθηκαν πλειστηριασμοί το τελευταίο τριήμερο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *