Είστε εδώ
Home > FAQ news > ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: “Ποιος πληρώνει τον Γκρίνμπεργκ; …”

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: “Ποιος πληρώνει τον Γκρίνμπεργκ; …”

Το ερώτημα προκύπτει από την συμμετοχή του κ. Γκρίνμπεργκ στην πτήση της πρωθυπουργικής αποστολής για την ΔΕΘ επαναφέρει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Συγκεκριμένα η Κουμουνδούρου σε ανακοίνωσή της για την παρουσία του πανάκριβου αμερικανού επικοινωνιολόγου (με πελάτες όπως ο Αλ Γκορ, ο Τόνι Μπλερ, η Μπόινγκ κα στο παλμαρέ του) σημειώνει:

“Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μάταια προσπαθεί να πείσει τους πολίτες ότι ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους επικοινωνιολόγους παγκοσμίως, ο κ. Γκρίνμπεργκ, συνοδεύει τον κ. Μητσοτάκη στη ΔΕΘ με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος επειδή είναι απλά «φίλος του από παλιά» και μάλιστα «δεν πληρώνεται από πουθενά» αλλά παρέχει τις υπηρεσίες του δωρεάν.

Καθώς επίσης και ότι συμπτωματικά, τώρα τελευταία, συναντά καουμπόηδες που τον χαρακτηρίζουν «ήρωα» ή κάνει απρόσμενες παρεμβάσεις σε ραδιοφωνικές εκπομπές.

Το ερώτημα λοιπόν είναι απλό: Με πόσα χρήματα και από πού πληρώνει ο κ. Μητσοτάκης τον κ. Γκρίνμπεργκ για να του φτιάξει το προφίλ και να ανακόψει τη ραγδαία φθορά του, δεδομένου ότι η ΝΔ χρωστάει στις τράπεζες 350 εκατ. ευρώ και δεν εξυπηρετεί καν τους τόκους, αυξάνοντας κάθε χρόνο τα υπέρογκα χρέη της στις τράπεζες”.

Νωρίτερα την συμμετοχή του γνωστού συμβούλου πολιτικής και εκλογικής στρατηγικής στην πρωθυπουργική αποστολή στην Θεσσαλονίκη, επιβεβαίωσε στο μπρίφινγκ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Απαντώντας στην ερώτηση που έκανε το Documento ο κ. Οικονόμου απάντησε: «Ο Σταν Γκρίνμπεργκ είναι παλιός γνώριμος του πρωθυπουργού, δεν είναι η πρώτη φορά που παρακολουθεί την ΔΕΘ, ο πρωθυπουργός συνομιλεί τακτικά μαζί του». Σε συμπληρωματική ερώτηση «από που πληρώνεται ο κ. Γκρίνμπεργκ, από την κυβέρνηση ή από τη ΝΔ;», ο κ. Γιάννης Οικονόμου απάντησε ότι «δεν πληρώνεται από πουθενά, ο κ. Γκρίνμπεργκ είναι φίλος του πρωθυπουργού». Εφόσον όμως ο κ. Γκρίνμπεργκ δεν είναι επισήμως σύμβουλος του πρωθυπουργού προκύπτει το ερώτημα εάν σαν απλός φίλος του κ. Μητσοτάκης μπορεί να επιβαίνει στο πρωθυπουργικό αεροσκάφος. Στο ερώτημα αυτό ο κ. Οικονόμου δεν απάντησε.

Διαβάστε:
Ήρθε ο … Stan από το Αμέρικα και ο Μητσοτάκης συνάντησε τυχαία έναν… Ντάλτον στα Φάρσαλα!

Η Μαρέβα δεν έχει off shore στα Κέιμαν, το σπίτι στο Παρίσι δεν υπάρχει (Πόθεν Έσχες) και ο πανάκριβος επικοινωνιολόγος Σταν Γκρίνμπεργκ που ταξιδεύει με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, είναι απλά φίλος του Κυρ Μητσοτάκη

Αφήστε μια απάντηση

Top