Είστε εδώ
Home > FAQ news > Στο Φιξ το κρυφό στρατηγείο Μητσοτάκη. Κλειστές συσκέψεις με Νίκο Γεωργιάδη, Τάκη Θεοδωρικάκο, Μαρέβα Γκραμπόφσκι και Κώστα Κυρανάκη

Στο Φιξ το κρυφό στρατηγείο Μητσοτάκη. Κλειστές συσκέψεις με Νίκο Γεωργιάδη, Τάκη Θεοδωρικάκο, Μαρέβα Γκραμπόφσκι και Κώστα Κυρανάκη

Σύμφωνα με την εφημερίδα Δημοκρατία ( που ΔΕΝ πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά στον κεντροδεξιό χώρο, στον οποίο διατηρεί και πολύ καλές προσβάσεις και “πηγές” και κατά συνέπεια έχει και έγκυρο συνήθως ρεπορτάζ….) , πρόκειται για το μυστικό επιτελείο της ΝΔ, το οποίο στεγάζεται στην οδό Καλλιρόης, πέριξ της περιοχής Φιξ.

Το εν κρυπτώ επιτελείο απαρτίζουν «επιλεγμένοι κορυφαίοι συνεργάτες» ανάμεσά τους και ο Νίκος Γεωργιάδης, για τον οποίο -κατά τις πληροφορίες του Documento– έχει ήδη κρατηθεί θέση για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ σε τομέα της πρώην περιφέρειας Β’ Αθήνας που κατατμήθηκε. Επίσης, σύμφωνα πάντα με τη «Δημοκρατία», ο πρόεδρος της ΝΔ «μετρά πολύ» την άποψη του κατηγορούμενου για σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκων, Νίκου Γεωργιάδη, ενώ ανάμεσα στους «κορυφαίους συνεργάτες» που απαρτίζουν το επιτελείο συγκαταλέγεται και ο Τάκης Θεοδωρικάκος.

Και πάλι κατά την εφημερίδα, παρούσα στις συνεδριάσεις αυτές είναι και η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη αποκλειστικά όμως, «όταν πρόκειται για θέματα που επιβάλλουν την ανάμειξή της» και συγκεκριμένα όταν θεωρεί ότι «στοχοποιείται» από το ΣΥΡΙΖΑ ή τον φιλικό του Τύπο, ενώ «σποραδικά» το «παρών» δίνει και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές του Documento, στο… κρησφύγετο στεγάζονται, επίσης, οι μηχανισμοί προπαγάνδας της αξιωματικής αντιπολίτευσης στα social media, με τις πηγές να επιμένουν πως εκτός από τους προαναφερθέντες, στις συνεδριάσεις παρευρίσκεται και ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης.

Leave a Reply

Top