Είστε εδώ

Στήριξη Μενουδάκου σε Ράμμο: «Πρωτοφανείς αντιθεσμικές απειλές – 25 χρόνια δεν έχω ξαναδεί τέτοια συμπεριφορά» (vid)

Για «πρωτοφανείς αντιθεσμικές απειλές» σε βάρος του Χρήστου Ράμμου, που έφτασε στο σημείο να βουρκώσει μπροστά στις χυδαιότητες Μητσοτάκη, κάνει λόγο ο πρόεδρος της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Κωνσταντίνος Μενουδάκος, δηλώνοντας τη στήριξή του στον πρόεδρο της ΑΔΑΕ.

Δίνοντας απάντηση στις απειλές που έχει εξαπολύσει όλους αυτούς τους μήνες η κυβέρνηση στον Χρήστο Ράμμο ο πρόεδρος της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Κωνσταντίνος Μενουδάκος, σημείωσε ότι οι επιθέσεις μπορούν να ερμηνευτούν ως απειλή.

«Δεν μπορώ να παραλείψω να αναφερθώ ως παράδειγμα πρωτοφανών αντιθεσμικών απειλών τις προσωπικές υποθέσεις και τις απειλές κατά του προέδρου και μελών της ΑΔΑΕ. 25 χρόνια που λειτουργούν οι ανεξάρτητες αρχές δεν έχω ξαναδεί τέτοια συμπεριφορά» σημείωσε ο Κωνσταντίνος Μενουδάκος και συμπλήρωσε:

«Αμφισβητούνται οι αποφάσεις, πολλές φορές δικαιολογημένα. Και εδώ μπορούσε κάποιος να αμφισβητήσει την ορθότητα κάποιων αποφάσεων, νομίζω ότι τέτοιου είδους επιθέσεις υπερβαίνουν κάθε όριο ασφαλώς κριτικής και μπορούν να ερμηνευτούν ως απειλή».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *