Είστε εδώ

Σοβαρά ερωτήματα από τον δικηγόρο Γιάννη Απατσίδη για τα εγκαύματα στα Τέμπη και τις σοβαρές παρατυπίες στην Ιατροδιακστική έρευνα.

Ο γνωστός δικηγόρος προβαίνει σε μια σειρά ερωτημάτων σχετικά με την εκρηξη στα Τέμπη και τον τύπο των εγκαυμάτων καθώς και τις σοβαρές παρατυπίες του ιατροφικαστικού πρωτοκόλλου στην έρευνα.

Συγκεκριμένα σε ανάρτησή του στα ΜΚΔ επισημαίνει χαρακτηριστικά : “Θύματα των Τεμπών Διερωτήθηκε το Υπουργείο Δικαιοσύνης πως νεκροτομήθηκαν τα θύματα των Τεμπών; Έγινε πλήρης εκσπλάχνωση; Διατάχθηκαν ειδικές βιοχημικές εξετάσεις; Άλλες ειδικές εξετάσεις; Έλαβε χώρα αυτοψία του χώρου; Ποιοι ιατροδικαστές συμμετείχαν και με ποια αρμοδιότητα;”.

Ο Γιάννης Απατσίδης αφήνει στη συνέχεια σοβαρές αιχμές για το τι συνέβη με την ιατροδικαστική διερεύνηση της τραγωδίας:
“Και τώρα απευθυνόμενος σε όλες τις μητέρες πατέρες … των Θυμάτων… (από Έντιμους Ιατροδικαστές κι ενοχλητικούς)
ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΙΝΑΝ ΜΟΝΟ ΤΟΞΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΣΤΟΛΗ, ΔΗΛ. ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΟΙ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΟΞΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ 1. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ CO Η ΜΗ, ΔΗΛ. ΑΝ ΗΤΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟΙ Ή ΟΧΙ ΟΤΑΝ ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΕ Η ΦΩΤΙΑ, 2. ΙΣΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΓΚΑΥΜΑΤΩΝ ΘΕΡΜΙΚΑ, ΧΗΜΙΚΑ Κ.ΛΠ., ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΧΡΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΞΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ Ή ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΩΝ Ή ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ.
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝΕΥΡΕΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΓΙΑ ΕΚΡΗΞΗ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΟΔΟΥ ΩΣΤΙΚΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ!!!”

Μια σκέψη στο “Σοβαρά ερωτήματα από τον δικηγόρο Γιάννη Απατσίδη για τα εγκαύματα στα Τέμπη και τις σοβαρές παρατυπίες στην Ιατροδιακστική έρευνα.

  1. Στο αρχικο βιντεο που εδειξαν στην αρχη φαινεται καθαρα οτι η εκρηξη προηγηθηκε της συγκρουσης!! Αυτο εξηγειται μονον αν στην εμπορικη αμαξοστοιχια υπηρχαν ευφλεκτα τα οποια με το αποτομο φρεναρισμα στη θεα της επερχομενης συγκρουσης εξερραγησαν! Οι οδηγοι που εχουν ειδικη αδεια να μεταφερουν ευφλεκτα γνωριζουν οτι οποιαδηποτε αποτομη μεταβολη στην κινηση του φορτιου φερνει αυταναφλεξη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *