Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Ρένα Δούρου #3y_Dynamika_synexiZoume: Την εποχή των #fakenews εμείς εδώ και 3 χρόνια δίνουμε καθημερινά το παρών (φωτορεπορτάζ)

Ρένα Δούρου #3y_Dynamika_synexiZoume: Την εποχή των #fakenews εμείς εδώ και 3 χρόνια δίνουμε καθημερινά το παρών (φωτορεπορτάζ)

Εκδήλωση για την παρουσίαση του έργου που έχει γίνει εδώ και τρία χρόνια στην Περιφέρεια Αττικής πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης στο Αμφιθέατρο του Μουσείου της Ακρόπολης.

Στην ομιλία της η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου παρουσιάζοντας τα πεπραγμένα μιας διαδρομής που ήδη μετράει 3 χρόνια έργου και θέλει άλλα δύο ( όπως επεσήμανε με νόημα ) για να ολοκληρωθεί, τόνισε μεταξύ άλλων:

-Τρία χρόνια κάθε μέρα δίνουμε το παρών. Η σημερινή εκδήλωση είναι μια εκδήλωση μακριά από επετειακές λογικές, που εντάσσεται σε μια λογική παρουσίασης έργου και λογοδοσίας.

-Σε μια περίοδο fake news και διασποράς ψευδών ειδήσεων, η επικοινωνία με τους πολίτες αποτελεί καθήκον και υποχρέωση.

-Εμείς το status quo του παρελθόντος το ξεθεμελιώνουμε, όχι με λόγια και αναθέματα, αλλά με έργα. Έργα με πρόγραμμα, με σχέδιο, που θα συνεχίσουμε και τα δύο επόμενα χρόνια #3y_Dynamika_synexiZoume 

(*η εκδήλωση στο Αμφιθέατρο του Μουσείου της Ακρόπολης είχε ταυτόχρονη διερμηνεία στη νοηματική γλώσσα.)Dog person, chocolate lover, order obsessed and tv victim!

2 thoughts on “Ρένα Δούρου #3y_Dynamika_synexiZoume: Την εποχή των #fakenews εμείς εδώ και 3 χρόνια δίνουμε καθημερινά το παρών (φωτορεπορτάζ)

Leave a Reply

Top