Είστε εδώ
Home > the FACEBOOK PROJECT > “Ξαναχτυπά” ο Παύλος Πολάκης για τους “γαλάζιους” Διοικητές Νοσοκομείων: “..ο κατήφορος δεν εχει πάτο !!!!”

“Ξαναχτυπά” ο Παύλος Πολάκης για τους “γαλάζιους” Διοικητές Νοσοκομείων: “..ο κατήφορος δεν εχει πάτο !!!!”

Με νέα αιχμηρή ανάρτηση του στο facebook ο πρώην αν Υπ. Υγείας Παύλος Πολάκης εξαπολύει νέα “επίθεση” κατά της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου για την τακτική που ακολουθεί στην τοποθέτηση Διοικητών στα Δημόσια Νοσοκομεία και τα … “κριτήρια” επιλογής τους, που φαίνεται οτι έχουν έντονη … “χρωματική” απόχρωση αλλά σε πολλές περιπτώσεις και … “βαρύ βιογραφικό” πίσω τους!

Έτσι μετά τον σάλο με τον ορισμό του 80χρονου συνταξιούχου γυμνασιάρχη και πολιτευτη της ΝΔ, και πριν των ΑνΕλλ και του ΛΑΟΣ , στη θέση του Διοικητή στο Νοσοκομείο Καρδίτσας, διορισμός που τελικά δεν περπάτησε μετα τον σαλο που δημιουργηθηκε και την … “παραίτηση” του γαλάζιου εκλεκτού, ο Παύλος Πολάκης καταπιάνεται με αλλη μια περίπτωση. Την τοποθέτηση του Διευθυντη στο Νοσοκομείο Μεταξά, Σύμφωνα με τον πρώην υπουργό ο συγκεκριμένος έχει ποινή τετράμηνης παύσης στο παρελθόν λόγω … “αδικαιολόγητων απουσιών”, όπως αναφέρει!

Δείτε τη ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

;

Leave a Reply

Top