Είστε εδώ

“Βόμβα”! Τι κρύβεται πίσω από την (προσωρινή;) “απώλεια στήριξης” του Νίκου Ανδρουλάκη από τα ΜΜΕ και τις δημοσκοπικές εταιρείες: “Ζητάνε να αντικαταστήσει τον Κατρίνη και να επιστρέψει σε φιλοκυβερνητική γραμμή…”

Το πολιτικό μπούλινγκ που δέχεται ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΙΝΑΛ, Μιχάλης Κατρίνης από το «σύστημα», εξηγεί εν πολλοίς την αιφνίδια απώλεια στήριξης του κινήματος από τα συστημικά ΜΜΕ.

Όχι βέβαια πως τα συγκεκριμένα μέσα είχαν καμία ιδιαίτερη συμπάθεια στον νέο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη. Αντίθετα, έκαναν τα αδύνατα – δυνατά για να εκλεγεί στην προεδρία του κινήματος ο «δικός τους» Ανδρέας Λοβέρδος. Έπειτα, κατά την προσφιλή τους τακτική προσφέρθηκαν να ενισχύσουν τον νέο πρόεδρο, προκειμένου να τον έχουν «εύκαιρο» σε μία μελλοντική συγκυβέρνηση.

Φαίνεται όμως ότι υπάρχει μία διάσταση πολιτικών απόψεων μεταξύ του συστήματος και του νέου προέδρου, ο οποίος για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία, βρίσκεται σε απόλυτη σύμπνοια με τον Κατρίνη.

Τα χτυπήματα του συστήματος λοιπόν στον Μιχάλη Κατρίνη, δεν αφορούν τον ίδιο και τις απόψεις του, αλλά είναι τροχιοδεικτικές βολές κατά του ίδιου του Ανδρουλάκη για να τον επαναφέρουν στην τάξη. Για παράδειγμα, εάν ο Μιχάλης Κατρίνης αρχίσει να εισηγείται τροπολογίες σε σύμπνοια π.χ. με τον Θάνο Πλεύρη, όπως έκανε ο Ανδρέας Λοβέρδος πίσω από την πλάτη της αείμνηστης Φώφης Γεννηματά, σίγουρα κάποια χτυπήματα κάτω από την μέση που δέχεται, θα έπαυαν άμεσα.

Πηγή: newsbreak.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *