Είστε εδώ
Home > FAQ news > “Τρικυμία εν κρανίω” στο Μαξίμου: Είναι κυβέρνηση και ζητάνε απαντήσεις από το ΣΥΡΙΖΑ!

“Τρικυμία εν κρανίω” στο Μαξίμου: Είναι κυβέρνηση και ζητάνε απαντήσεις από το ΣΥΡΙΖΑ!

Oι μεν δεν θέλουν καμιά τιμωρία ακόμη και αν έχει διαπραχθεί παρανομία. Οι άλλοι θέλουν την καταστροφή των πρώτων με ποινές δυσανάλογες με τα παραπτώματά τους. Κι ο ΣΥΡΙΖΑ, παλιά του τέχνη κόσκινο, μιζάρει στον λαϊκισμό πιστεύοντας ότι έτσι μπορεί να ψαρέψει στα θολά νερά τη στιγμή που ακόμη και οι ψηφοφόροι του τού γυρίζουν την πλάτη. Ας μας πει όμως καθαρά. Πρέπει να τιμωρείται όποιος παρανομεί ή να μένει στο απυρόβλητο; Η τιμωρία αυτή είναι ο υποβιβασμός; Ας αφήσει τα παραμύθια κι ας απαντήσει καθαρά” αναφέρουν πηγές του Μαξίμου απαντώντας υποτίθεται στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ που ζητούσε την παραίτηση του Λευτέρη Αυγενάκη λόγω του χάους που προκάλεσαν οι χειρισμοί του στην υπόθεση της ΕΕΑ, του ΠΑΟΚ, της Ξάνθης και του Ολυμπιακού.

Εμφανώς μπερδεμένες ως προς το ποιος είναι πλέον ο ένοικος του Μαξίμου, οι “πηγές” του Μεγάρου, ζητούν απαντήσεις από το ΣΥΡΙΖΑ μετά το μπάχαλο που δημιούργησαν οι κυβερνητικοί χειρισμοί μετά και την τροπολογία που έφερε εκτάκτως η ΝΔ και η οποία μετατρέπει τον υποβιβασμό ΠΑΟΚ και Ξάνθης σε αφαίρεση βαθμών.

Μάλιστα προσπαθούν να πείσουν ότι “η κυβέρνηση είναι υπεράνω ομάδων και εκφράζει το κοινό συμφέρον”, ότι “η επιλογή της είναι πολιτική και κοινωνική κι όχι οπαδική. Και δεν πρόκειται να κάνει πλάτες στην παρανομία, ούτε να επιτρέψει ανούσιους διχασμούς, τη στιγμή που η πατρίδα μας αφηνει πίσω της την κρίση και καλείται να αντιμετωπίσει εθνικούς κινδύνους. Είναι ώρες ευθύνης για όλους. Κυρίως για τους πολίτες που δεν πρέπει να επιτρέψουν να γίνονται εργαλεία στις επιδιώξεις κανενός”.

Καληνύχτα και καλή τύχη από την “όμορφη Κρακοβία“.

2 thoughts on ““Τρικυμία εν κρανίω” στο Μαξίμου: Είναι κυβέρνηση και ζητάνε απαντήσεις από το ΣΥΡΙΖΑ!

Leave a Reply

2 × five =

Top