Είστε εδώ
Home > FAQ news > “Σφαγή” στη ΝΔ 3 μέρες πριν τις εκλογές – Τελεσίγραφο Μεϊμαράκη που “φωτογραφίζει” Μαυρίδη πίσω από τις εναντίον του επιθέσεις 

“Σφαγή” στη ΝΔ 3 μέρες πριν τις εκλογές – Τελεσίγραφο Μεϊμαράκη που “φωτογραφίζει” Μαυρίδη πίσω από τις εναντίον του επιθέσεις 

Προειδοποίηση προς την ηγεσία της Πειραιώς ότι ΔΕΝ … πρόκειται να αναλάβει ως επικεφαλής της ευρωομάδας εφόσον δεν εκλεγεί πρώτος ευρωβουλευτής, φέρεται να έχει στείλει ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Βασίλη Σκουρή στο news247.gr, αφού όπως λέει ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ εκτιμά ότι, σε περίπτωση που δεν έρθει πρώτος, δεν θα έχει την ισχύ του πραγματικού επικεφαλής.

Η οργή του Βαγγ.Μεϊμαράκη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οφείλεται στο γεγονός ότι διαπιστώνει ότι δεν βάλλεται μόνο από συγκεκριμένους δημοσιογράφους για τους οποίους ο ίδιος θεωρεί ότι βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία, φωτογραφίζοντας ως πρωταγωνιστή των εναντίον του επιθέσεων μεγαλοδημοσιογράφο που επί εποχής Σημίτη θεωρούνταν ως ο «θεωρητικός» του εκσυγχρονισμού, δηλαδή τον Θανάση Μαυρίδη του “Liberal”.

Όπως γράφει ο Βασ.Σκουρής, ο “μεγαλοδημοσιογράφος και χτες τον χαρακτήρισε (σ.σ.: τον Βαγγ.Μεϊμαράκη) συνεχώς ως «υπονομευτή» του προεκλογικού αγώνα της ΝΔ, προφανώς επειδή υπέπεσε στο «αμάρτημα» να δηλώσει ότι εάν η διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές είναι μικρή τότε θα χρειαστεί να γίνει εσωκομματική συζήτηση για το θέμα“.

Παράλληλα, ωστόσο, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης εκτιμά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ότι δέχεται επιθέσεις και από συγκεκριμένο μπλοκ εντός της ΝΔ που θέλει να τον “κοντύνει” πολιτικά, με συνεργάτες του να επισημαίνουν ότι ούτε στην Κρήτη τον είχε πλάι του ο Πρόεδρος του κόμματος, προτιμώντας τις προσωπικές αναφορές στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο, ούτε είναι προγραμματισμένο να μιλήσει στη συγκέντρωση της Αθήνας που θα πραγματοποιηθεί στο Περιστέρι (όπως είχε γράψει και χθες το faq).

“Ο Ευ. Μεϊμαράκης νιώθει προφανώς να τον πνίγει το δίκιο γιατί έχει οργώσει την Ελλάδα για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας, αποδεχόμενος μια πρόταση του Προέδρου του κόμματος να μεταβεί στις Βρυξέλλες, εγκαταλείποντας τη «σιγουριά» της εσωτερικής πολιτικής σκηνής και αποτελώντας τον μόνο πρώην Πρόεδρο κόμματος που κατεβαίνει σε εκλογές με σταυρό.

Και προφανώς η πρωτιά σε σταυρούς που διεκδικεί, με θεμιτούς και μόνο τρόπους, ενισχύει τη Νέα Δημοκρατία σε πολύ μεγάλο βαθμό, αλλά και καθίσταται απαγορευτική προκειμένου κάποιοι να υποστηρίξουν ότι το «καραμανλικό» μπλοκ υπονομεύει τον Κυριάκο Μητσοτάκη…” καταλήγει το ρεπορτάζ.

One thought on ““Σφαγή” στη ΝΔ 3 μέρες πριν τις εκλογές – Τελεσίγραφο Μεϊμαράκη που “φωτογραφίζει” Μαυρίδη πίσω από τις εναντίον του επιθέσεις 

  1. Η ετοιμορροπη ηγεσία της ΝΔ λοιπόν κάνει ανένδοτο όχι μόνο προς το σύριζα αλλά και προς το εσωτερικό της. Δεν είναι καινούριο αυτό, αφού όποιος εναντιώνεται και εκφράζει τη γνώμη του αμέσως απομακρύνεται. Αυτός ο ανένδοτος χαρακτηρίζεται από ανέντιμες επιθέσεις και ακροδεξιές πρακτικές. Μόνο προσωρινά αποτελέσματα μπορεί να έχει και μόνο προσωπικά. Μεσοπρόθεσμα δημιουργεί συνθήκες αυτοκατάργησης. Εχει ήδη τραβήξει πολύ και με την αναμενόμενη ήττα της νδ στις ευρωεκλογές, αυτός ο ανένδοτος είναι δυνατό να καταλήξει στην εκκωφαντική διάσπασή της με απόλυτη ευθύνη του απαίδευτου και κατώτερου των περιστάσεων τυπικού αρχηγού της.

Leave a Reply

Top