Είστε εδώ

“Πέσιμο” … Φάμελλου σε Τασούλα: «Κύριε πρόεδρε, δεν θα επιτρέψουμε να δίνετε το δικαίωμα στον κύριο Μητσοτάκη να το βάζει στα πόδια, να τον προστατεύετε»

Σκληρή επίθεση στον Κωνσταντίνο Τασούλα εξαπέλυσε ο Σωκράτης Φάμελλος, καθώς νωρίτερα ο πρόεδρος της Βουλής αρνήθηκε να δώσει τον λόγο στον μεταβατικό πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Ο Σωκράτης Φάμελλος χαρακτήρισε προκλητική την επιλογή του Κωνσταντίνου Τασούλα να μην δώσει του δώσε τον λόγο μετά την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη. «Δεν θα μας αποθαρρύνετε, οι πολίτες επέλεξαν να είμαστε εμείς η αξιωματική αντιπολίτευση και να παίρνουμε τον λόγο» ανέφερε ο επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και συμπλήρωσε: «Κύριε πρόεδρε, δεν θα επιτρέψουμε να δίνετε το δικαίωμα στον κύριο Μητσοτάκη να το βάζει στα πόδια, να τον προστατεύετε».

Ο Σωκράτης Φάμελλος διερωτήθηκε αν αρκεί η απλή τοποθέτηση που έκανε ο πρωθυπουργός για τις πυρκαγιές όταν κατά πάσα πιθανότητα υπάρχει νέο θύμα και ζήτησε ζήτησε εξηγήσεις για την τραγική πορεία των πυρκαγιών και τις εκκενώσεις σε Βελεστίνο, Βόρειο Τμήμα Λαμίας, ΒΙΠΕ Βόλου.

Σε σχέση με το υπό συζήτηση νομοσχέδιο, επισήμανε πως «αν οι πολίτες κατανοήσουν ότι το μισό πρόγραμμα της ΝΔ είναι 40 ευρώ σε κάθε δημόσιο υπάλληλο και ένα επίδομα σίτισης, τότε θα τους πιάσει απελπισία. Έτσι θα τη βγάλουμε; Με επιδόματα;».

Νωρίτερα είχε αρνηθεί να δώσει τον λόγο στον Σωκράτη Φάμελλο ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας αμέσως μετά την τοποθέτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ολομέλεια. «Κύριε πρόεδρε ζητά να μιλήσει ο πρόεδρος της Κ.Ο. της αξιωματικής αντιπολίτευσης» ακούστηκε να φωνάζει εκτός μικροφώνου ο Ν. Παππάς, ενώ ενστάσεις εξέφρασε και ο Σ. Φάμελλος.

Από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος Τασούλας έλεγε πως έχουν σειρά άλλοι πολιτικοί αρχηγοί που δεν έχουν τοποθετηθεί ακόμα. Τελικά τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της Νίκης Δημήτρης Νάτσιος.

Πηγή: avgi.gr

Μια σκέψη στο ““Πέσιμο” … Φάμελλου σε Τασούλα: «Κύριε πρόεδρε, δεν θα επιτρέψουμε να δίνετε το δικαίωμα στον κύριο Μητσοτάκη να το βάζει στα πόδια, να τον προστατεύετε»

  1. Αντε σιγα σιγα να παιρνετε μπρος και να φερεστε σαν αριστεροι και οχι Συριζαιοι φραπεδιαρηδες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *