Είστε εδώ
Home > FAQ news > “Απεταξάμην” … Ο Κώστας Κυρανάκης παίρνει τώρα αποστάσεις από το Νίκο Γεωργιάδη και “εξηγεί” ότι παραβρέθηκε στη δίκη από ενδιαφέρον να μάθει “τι έγινε” …

“Απεταξάμην” … Ο Κώστας Κυρανάκης παίρνει τώρα αποστάσεις από το Νίκο Γεωργιάδη και “εξηγεί” ότι παραβρέθηκε στη δίκη από ενδιαφέρον να μάθει “τι έγινε” …

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα, ο Κώστας Κυρανάκης – δημοσιεύματα του κυριακατικου βΤύπου ποπυ διέψευσε σήμερα ο ίδος, τον θέλουν και τον συντάκτη του περιφημου non paper της ΝΔ που μιλούσε για “κανιβαλισμό” του Ν. Γεωργιάδη και προκάλεσε σφοδρές αντιδάσεις στο εσωτερικό του πυρήνα των στενών συνεργατών του Κυρ Μητσοτάκη, πριν απαοσυρθεί άρον,άρον – προσπαθεί να παρουσιάσει τον εαυτό του ως θύμα που δέχτηκε αδίκως τα χτυπήματα της κυβέρνησης και μερίδας φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ, καθώς – όπως λεει = “πήγε σαν ένας οποιοσδήποτε πολίτης να παρακολουθήσει μια δίκη”!…

Γράφει πιο συγκεκριμένα εν είδει απολογίας για την παρουσία του στη δίκη:

«Όσοι πήγαμε από τη ΝΔ, πήγαμε για να δούμε με τα μάτια μας και να ακούσουμε με τα αυτιά μας τα πραγματικά στοιχεία της υπόθεσης. Να έχουμε πρωτογενή άποψη και ολοκληρωμένη ενημέρωση… Το ότι από όσους παρευρέθηκαν όμως απλά στο ακροατήριο, στοχοποιήθηκα μόνο εγώ δεν είναι τυχαίο» σημειώνει σε ανάρτησή του

“Οφείλω μερικές απαντήσεις προς το παρασύστημα του Μαξίμου που έχει επιλέξει να με στοχοποιήσει προσωπικά.

Θεωρώ ότι όποιος έχει διαπράξει το έγκλημα της ασέλγειας με ανήλικο, πρέπει να τιμωρείται σκληρά και παραδειγματικά, χωρίς καμία ανοχή. Τέτοιες πράξεις είναι ό,τι χειρότερο για την κοινωνία μας. Για αυτούς που θα βρεθούν ένοχοι αμετάκλητα, η Δικαιοσύνη πρέπει να εξαντλεί την αυστηρότητά της.

Σε ό,τι με αφορά:

Ήμουν όντως μάρτυρας υπεράσπισης; Όχι.
Κατέθεσα στη δίκη Γεωργιάδη; Όχι.

– Όποιος θέλει, μπορεί να δει τα πρακτικά της δίκης, και αν βρει το όνομά μου ας με διαψεύσει. Δεν ήμουν καν παρών στη δίκη την ημέρα που κατέθεσαν οι μάρτυρες υπεράσπισης.

Έγραψα non paper υποστήριξης του Γεωργιάδη όπως έγραψε το πρωτοσέλιδο της φιλοκυβερνητικής εφημερίδας “ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ”; Όχι.

– Γι αυτό και ο “δημοσιογράφος” υπογράφει το κείμενό του με ψευδώνυμο και όχι με το πραγματικό του όνομα.

Υπερασπίστηκα τον Γεωργιάδη όπως δήλωσε σήμερα η κα Σβίγκου; Όχι.

– Ας βρει έστω μια δήλωσή μου προφορική ή γραπτή.

Θα μου πείτε κάποιοι, εντάξει ρε Κυρανάκη δεν τον υπερασπίστηκες, αλλά γιατί πήγες τελικά σε αυτή τη δίκη;

Όσοι πήγαμε από τη ΝΔ, πήγαμε για να δούμε με τα μάτια μας και να ακούσουμε με τα αυτιά μας τα πραγματικά στοιχεία της υπόθεσης. Να έχουμε πρωτογενή άποψη και ολοκληρωμένη ενημέρωση. Για παράδειγμα ήμασταν παρόντες την ημέρα που κατέθεσαν οι μάρτυρες κατηγορίας, όπως και την ημέρα της απόφασης.

Το ότι από όσους παρευρέθηκαν όμως απλά στο ακροατήριο, στοχοποιήθηκα μόνο εγώ δεν είναι τυχαίο.

Κάποιοι προσπαθούν εδώ και καιρό να λερώσουν το καθαρό ξεκίνημα που έχω κάνει στην πολιτική. Το ότι προσπαθούν να σπιλώσουν με ψέματα, σημαίνει ότι δεν βρίσκουν τίποτα άλλο για να με χτυπήσουν.

Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να αμφισβητήσει την ηθική μου και την ακεραιότητά μου. Θα συνεχίσω την πορεία μου στην πολιτική όπως ακριβώς ξεκίνησα. Με καθαρές ιδέες και με μαχητικότητα. Δεν κάνω ούτε βήμα πίσω.”

Με πληροφορίες από documentonews.gr

Κάποτε με έλεγαν "Ιανό". Κάπου αλλού με είπαν "α-χειρο-ήθη". Αλλού "κ Διευθυντή"... - Μα ποιος είσαι, τελοσπάντων ;;; - Ήμουν κάποιος άλλος. Μα τώρα άλλαξα, ρόλο... ( Επάγγελμα Ρεπόρτερ, 1975 / Μικελάντζελο Αντονιόνι / Μαρία Σνάιντερ - Τζακ Νίκολσον ) Κύριες και κύριοι, με περηφάνεια σας παρουσιάζω τον ... Χάρη Ζ.! (Και σας υπόσχομαι ... πολλά "όργια σε αυτήν την βίλλα"!).

Leave a Reply

Top