Είστε εδώ
Home > FAQ news > Ποιοι γνωστοί μεγαλοεπιχειρηματίες από τη Θεσσαλονίκη θα πάνε με τον Τσίπρα στα Σκόπια

Ποιοι γνωστοί μεγαλοεπιχειρηματίες από τη Θεσσαλονίκη θα πάνε με τον Τσίπρα στα Σκόπια

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει η ιστοσελίδα news247.gr αναμεσα στους επιχειρηματίες που θα ταξιδέψουν μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα στα Σκόπια στις 2 Απριλίου, είναι εκπρόσωποι από τον κλάδο της Ενέργειας, των Κατασκευών, των Βιομηχανικών Προϊόντων, των Τροφίμων και Ποτών και της Υψηλής Τεχνολογίας καθώς εκτιμούν ότι υπάρχει πεδίο επιχειρηματικής δραστηριοποίησής τους στη γειτονική χώρα σε επενδυτικό ή εμπορικό επίπεδο.

Σημειώνεται ότι μεταξύ των επιχειρηματιών που θα βρεθούν με τον πρωθυπουργό στα Σκόπια είναι ο Νικόλαος Χαΐτογλου , Γεροβασιλείου Ευάγγελος, Ιατρίδης Άγγελος, Μαλαματίνας Κωσνσταντίνος, Σαραντίδης Χρήστος κα.

Εν τω μεταξύ στη συνάντηση που είχε ο πρωθυπουργός με 40 επιχειρηματίες στη Θεσσαλονίκη αναφέρθηκε ο Γιώργος Τσίπρας μιλώντας στον News 24/7 στους 88,6 και στον Σεραφείμ Κοτρώτσο.

Ειδικότερα, ο διευθυντής του οικονομικού γραφείου του πρωθυπουργού, διέψευσε πληροφορίες που μεταδίδουν διάφορες ιστοσελίδες σύμφωνα με τις οποίες υπήρξε κλίμα γκρίνιας στη σύσκεψη. Έκανε λόγο για “fake news” και τόνισε πως το κλίμα στη συνάντηση ήταν εξαιρετικό, έγινε ουσιαστική συζήτηση κι εκφράστηκαν ανησυχίες από μόλις δύο επιχειρηματίες για την εξέλιξη της διαπραγμάτευσης στα εμπορικά σήματα. Γι αυτό το ζήτημα ο κ. Γιώργος Τσίπρας τόνισε οτι με βάση τη Συμφωνία των Πρεσπών το θέμα μπορεί να επιλυθεί προς όφελος της Ελλάδας. Εξήγησε μάλιστα ότι οτι “οι ονομασίες προέλευσης που έχουν κατοχυρωθεί δεν θα έχουν κανέναν πρόβλημα”. Οι υπόλοιποι- όπως είπε- καλό θα ήταν να τις κατοχυρώσουν αλλά έτσι κι αλλιώς η επιτροπή που θα συγκροτηθεί ανάμεσα στις δύο χώρες θα επιλύσει τα όποια άλλα εκκρεμή ζητήματα
υπάρχουν.

Πηγή: news247.gr

2 thoughts on “Ποιοι γνωστοί μεγαλοεπιχειρηματίες από τη Θεσσαλονίκη θα πάνε με τον Τσίπρα στα Σκόπια

  1. Pingback: AttikaEast.gr

Leave a Reply

1 × one =

Top