Είστε εδώ

Ομοφοβική ανάρτηση κατά Κασσελάκη από υποψήφιο Περιφεριακό Σύμβουλο! Γιώργος Ιωακειμίδης: “Το ελάχιστο που περιμένουμε είναι η άμεση αποδοκιμασία και η αποπομπή του από τον κ. Σγουρό.”

Συνέχεια στο ομοφοβικό κρεσσέντο των δεξιών τρολ και των haters του διαδικτύου κατά του υποψήφιου για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη, ήρθε να δώσει και υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γιάννη Σγουρού. Με μια χυδαία ανάρτηση που και εκφράσεις μίσους, ο συγκεκριμένος επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Στέφανο Κασσελάκη. Άμεση ήταν η αντίδραση του υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής με τον συνδυασμό “Αττικός Κύκλος Συνεργασίας και Εμπιστοσύνης”, του Γιώργου Ιωακειμίδη.

“Η χυδαία και ομοφοβική ανάρτηση του υποψηφίου περιφερειακού συμβούλου του κ. Σγουρού, Μιχάλη Μπέλλα, απλά επιβεβαιώνει ότι ο ρατσισμός και η ομοφοβία δεν περιορίζονται μόνο στην ακροδεξιά.
Είναι χρέος όλων μας αντίστοιχα φαινόμενα να απομονώνονται και να καταδικάζονται χωρίς αστερίσκους.
Το ελάχιστο που περιμένουμε είναι η άμεση αποδοκιμασία και η αποπομπή του από τον κ. Σγουρό.” αναφέρει συγκεκριμενα σε ανάρτησή του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *