Είστε εδώ
Home > FAQ news > Ο ΣΥΡΙΖΑ αποδομεί το παραλήρημα Μητσοτάκη: “Όσο περισσότερο χάνει τον έλεγχο της κατάστασης τόσο χάνει και την ψυχραιμία του.”

Ο ΣΥΡΙΖΑ αποδομεί το παραλήρημα Μητσοτάκη: “Όσο περισσότερο χάνει τον έλεγχο της κατάστασης τόσο χάνει και την ψυχραιμία του.”

«Την ημέρα που η χώρα μας ξεπέρασε τις 19.000 ανθρώπινες απώλειες και η ελληνική κοινωνία παρακολουθεί σοκαρισμένη τις καταγγελίες για την προτεραιοποίηση των εισαγωγών στις ΜΕΘ, ο κ. Μητσοτάκης κατέφυγε στην γνωστή του τακτική. Μετά το χθεσινό του παραλήρημα που εξέθεσε διεθνώς την χώρα, σήμερα επανήλθε με νέες ύβρεις κατά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Όσο περισσότερο χάνει τον έλεγχο της κατάστασης τόσο χάνει και την ψυχραιμία του. Η τοξικότητα του αναδεικνύει τον πανικό του.

Είναι ένας επικίνδυνος πρωθυπουργός», σημειώνει σε σκληρή ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Τι είπε ο Κυρ. Μητσοτάκης

Νωρίτερα Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αφού επανέλαβε το τραφελαφικό πλέον “νικήσαμε την πανδημία” επιστράτευσε και ύβρεις κατά του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ λέγοντας στη συνεδρίαση της ΠΕ της ΝΔ:

«Η δημόσια καταστροφολογία που εκτοξεύει ο ΣΥΡΙΖΑ συνδέεται με τη δειλία του. Αξιοπερίεργο το γεγονός ότι ένα κόμμα που κάθε τόσο συντόνιζε κινητοποιήσεις, σήμερα να δυσκολεύεται να οργανώσει ακόμα και ένα συνέδριο» ανέφερε για να συμπληρώσει πως: «μια παράταξη που αυτοαποκαλείται λαϊκή να αρνείται να εκλέξει αρχηγό από τον λαό. Δύναμη που διαλαλεί ότι είναι προοδευτική να παραμένει αραχνιασμένη σε παλαιοκομματικές πρακτικές. Η δημόσια καταστροφολογία που εκτοξεύει ο ΣΥΡΙΖΑ συνδέεται τελικά με τη δειλία του, με την ίδια τη δημοκρατία. Η εσωκομματική ασφυξία οδηγεί συχνά γίνεται μεγάφωνο για τα πιο χυδαία fake news, ειδικά στο ζήτημα της πανδημία».

Ο ίδιος μιλώντας μιλώντας στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας, η οποία εξέλεξε ως νέο γραμματέα της τον μέχρι πρότινος πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, Παύλο Μαρινάκη δήλωσε αναφερόμενος στην κυβέρνηση ότι κλήθηκε να αντιμετωπίσει «μεταναστευτικό στον Έβρο και στα νησιά, εθνικές απειλές, πανδημία και φυσικές καταστροφές» και «τελικά νίκησε».

«Η κυβέρνησή μας δεν ανέλαβε απλά να συνεχίσει ή να διορθώσει μια πορεία. Ανέλαβε για να ανατάξει συνολικά τη χώρα. Να λύνει τα προβλήματα του χθες, να αντιμετωπίζει τις προκλήσεις του σήμερα και να διαχειρίζεται ταυτόχρονα πολλές κρίσεις. Θυμηθείτε, μεταναστευτικό στον Έβρο και στα νησιά, εθνικές απειλές, πανδημία και φυσικές καταστροφές είναι μόνο κάποιες από αυτές και σε όλες η πατρίδα αντέδρασε αμύνθηκε οργανώθηκε και τελικά νίκησε», δήλωσε ο Κ. Μητσοτάκης φουσκώνοντας από υπερηφάνεια.

Με λίγα λόγια ο πρωθυπουργός της χώρας, θριαμβολογεί και αυτοθαυμάζεται την ημέρα που οι νεκροί από την πανδημία ξεπέρασαν τους 19.000. Και σα να μην φτάνει αυτό, συμπεριφέρεται και ομιλεί σαν όλα αυτά να αποτελούν παρελθόν, ενώ την ίδια ώρα γιατροί και επιστήμονες προειδοποιούν για περεταίρω αύξηση των νεκρών τις επόμενες εβδομάδες.

Αφήστε μια απάντηση

Top