Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Ο Γ.Χριστοφορίδης “ισοπεδώνει” με δυο νέα βίντεο τη σπέκουλα του Άδ. Γεωργιάδη ! “Όταν έλεγε ότι η αφίσα του κάνει αβάντα”

Ο Γ.Χριστοφορίδης “ισοπεδώνει” με δυο νέα βίντεο τη σπέκουλα του Άδ. Γεωργιάδη ! “Όταν έλεγε ότι η αφίσα του κάνει αβάντα”

Με ένα άρθρο και δύο βίντεο απαντά ο δημοσιογράφος Γιώργος Χριστοφορίδης στον Αδωνι Γεωργιάδη, σχετικά με την πρόσφατη καταγγελία του ότι στοχοποιήθηκε από την εφημερίδα Το ΧΩΝΙ, το 2015.

Συγκεκριμένα…

Ø Το πρώτο βίντεο έχει αποσπάσματα από την εκπομπή του Αδωνι Γεωργιάδη την ημέρα που κυκλοφόρησε η συγκεκριμένη αφίσα και εκείνος σχεδόν ευχαριστούσε Το ΧΩΝΙ για την «αβάντα» που του κάνει, λέγοντας μάλιστα ότι θα την κρατήσει να τη βάλει κάδρο στο γραφείο του για να θυμάται τις εκλογές.
https://youtu.be/N7rC3d_oqb0

Ø Το δεύτερο βίντεο είναι ένα πραγματικά απολαυστικό πλεχτό παλαιότερων δηλώσεων του νυν αντιπροέδρου της ΝΔ, στις οποίες καταφέρεται εναντίον όλων των πρόσφατων Προέδρων της ΝΔ (Καραμανλή – Σαμαρά – Μητσοτάκη) και στις οποίες μεταξύ άλλων εμφανίζεται να αποκαλεί τη ΝΔ ως τη «ντροπή της δεξιάς», με την οποία «δεν θέλει να έχει καμία σχέση».
https://youtu.be/4CevZl5Y2Mo

Των δύο βίντεο προηγείται ένα μακροσκελές άρθρο, στο οποίο ο Γιώργος Χριστοφορίδης αναλύει την τακτική που ακολουθεί ο Αδωνις Γεωργιάδης τα χρόνια που πολιτεύεται, τακτική που κατά τον δημοσιογράφο προσομοιάζει σ’ αυτή των τηλεπωλήσεων.

Ο

Κάποτε με έλεγαν "Ιανό". Κάπου αλλού με είπαν "α-χειρο-ήθη". Αλλού "κ Διευθυντή"... - Μα ποιος είσαι, τελοσπάντων ;;; - Ήμουν κάποιος άλλος. Μα τώρα άλλαξα, ρόλο... ( Επάγγελμα Ρεπόρτερ, 1975 / Μικελάντζελο Αντονιόνι / Μαρία Σνάιντερ - Τζακ Νίκολσον ) Κύριες και κύριοι, με περηφάνεια σας παρουσιάζω τον ... Χάρη Ζ.! (Και σας υπόσχομαι ... πολλά "όργια σε αυτήν την βίλλα"!).

Leave a Reply

Top