Είστε εδώ
Home > the FACEBOOK PROJECT > Γιατί δεν μπορεί να θεωρεί “μπετόν” τους 158 βουλευτές της ΝΔ στην εκλογή ΠτΔ υπενθυμίζει ο Αντώναρος στο Μητσοτάκη

Γιατί δεν μπορεί να θεωρεί “μπετόν” τους 158 βουλευτές της ΝΔ στην εκλογή ΠτΔ υπενθυμίζει ο Αντώναρος στο Μητσοτάκη

Μνήμες από την προηγούμενη εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας ανέσυρε ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και υπενθυμίζοντάς του τα πεπραγμένα του εκείνης της περιόδου.

Αναλυτικότερα, σχολιάζοντας τη δήλωση -«χρησμό» του κ. Μητσοτάκη ότι «είμαι πιο κοντά σε απόφαση χωρίς ωστόσο να έχω αποφασίσει ακόμα» για την εκλογή ΠτΔ, ο κ. Αντώναρος σημείωσε σε ανάρτησή του στο Facebook:

“Ο Κυριακος Μητσοτάκης θεωρεί, βασει των τελευτάίων διαρροων ως δηλώσεις του, δεδομένο ότι και οι 158 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας θα ψηφίσουν το πρόσωπο που θα υποδείξει ως μελλοντικο Προοεδρο της Δημοκρατίας. Οποιο κι αν είναι αυτό.

Προφανώς λησμονει ( η θέλει να λησμονει) κάτι πολύ απλό. Οτι το θέμα της εκλογής ΠτΔ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΕΜΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑΣ.

Γι αυτο του επιτρέψαμε πριν πέντε χρόνια να μην υπερψηφίσει τον Προκόπη Παυλόπουλο. Ατιμωρητί», καταλήγει με νόημα στην ανάρτησή του ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος”.

πηγή: altsantiri.gr

Leave a Reply

Top