Είστε εδώ
Home > FAQ news > Ο Άδ. Γεωργιάδης προσπαθεί να δικαιολογήσει τις συναντήσεις με Μανιαδάκη και τα κάνει … “μούσκεμα”! Η ανάρτηση στο Facebook

Ο Άδ. Γεωργιάδης προσπαθεί να δικαιολογήσει τις συναντήσεις με Μανιαδάκη και τα κάνει … “μούσκεμα”! Η ανάρτηση στο Facebook

Αφού λοιπόν, νωρίτερα, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, έπεσε σε αντιφάσεις, λέγοντας από τη μία ότι συναντιόταν συχνά με τον Μανιαδάκη χωρίς να ξέρει ότι είναι προστατευόμενος μάρτυρας, κι από την άλλη έλεγε στον αέρα το όνομά του, ως προστατευόμενου μάρτυρα, τώρα ήρθε κι έδεσε το γλυκό, καθώς, όπως έγραψε στο Facebook, υποψιαζόταν ότι ο Μανιαδάκης ήταν ο «Γιάννης Αναστασίου», δεν ήταν όμως και βέβαιος, αλλά αυτό δεν τον εμπόδιζε καθόλου να επικοινωνεί τακτικά με τον άνθρωπο που τον είχε κατηγορήσει ευθέως για εμπλοκή στο σκάνδαλο Novartis!

Ο Άδωνης Γεωργιάδης, λοιπόν, όπως λέει ο ίδιος, υποψιαζόταν ότι ο Νίκος Μανιαδάκης ήταν ο «Γιάννης Αναστασίου», λόγω της εντάξεως του στο πρόγραμμα μαρτύρων, ενώ ο ίδιος τον διαβεβαίωνε ότι δεν ήταν.

Δηλαδή, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, γνώριζε με κάποιον τρόπο ότι ο Μανιαδάκης ήταν ενταγμένος στο πρόγραμμα των μαρτύρων και, προφανώς, οι δυό τους… συζητούσαν αν ήταν ο Αναστασίου ή όχι…

Εντύπωση προκαλεί επίσης ότι ο Άδωνης Γεωργιάδης τον υποψιαζόταν ως «Γιάννη Αναστασίου» και όχι ως κάποιον από τους υπόλοιπους προστατευόμενος μάρτυρες, άραγε με βάση ποια στοιχεία που… δεν γνώριζε;

O Άδωνης Γεωργιάδης τα κάνει ακόμη χειρότερα για τον ίδιο, γράφοντας ότι επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Μανιαδάκη, λίγο πριν φύγει, εγείροντας το ερώτημα τι μπορεί να είπαν «θύτης» και «θύμα» δύο 24ωρα πριν τη σύλληψή του πρώτου, ενώ προσπαθεί, μέσα στον πανικό του, να επιτεθεί και στο Μαξίμου.

Δείτε την ανάρτηση του αντιπροέδρου της ΝΔ με την οποία επιχείρησε να απαντησει στα αμείλικτα ερωτήματα του Μαξίμου:

«Απάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου:

Επειδή, μετά τις τελευταίες εξελίξεις, ο κ. Τσίπρας τα έχει χαμένα και αφού δεν βρήκαν απολύτως τίποτε εναντίον μου, παρά τις τόσες προαναγγελίες της «βεβαίας Διώξεως» μου, έβγαλαν σήμερα την πιο γελοία ανακοίνωση που μπορούσαν.

Τώρα με κατηγορούν ότι «οργάνωσα την διαφυγή Μανιαδάκη».

Πάμε λοιπόν με την σειρά:

Α) Αν και υποψιαζόμουν ότι ο κ. Μανιαδάκης ήταν ο «Γιάννης Αναστασίου», λόγω της παράνομης εντάξεως του στο Πρόγραμμα, δεν μπορούσα να το γνωρίζω με βεβαιότητα.

Ο ίδιος όλο αυτό το διάστημα με διαβεβαίωνε ότι δεν ήταν.

Στον «Γιάννη Αναστασίου» έχω καταθέσει μήνυση, η οποία και δεν μπορούσε να εκδικαστεί, διότι όσο ο κ. Τσίπρας τον θεωρούσε ήρωα, μου απαγόρευαν να ασκήσω εναντίον του τα νόμιμα δικαιώματα μου.

Για όσα έχει καταθέσει ως «Γιάννης Αναστασίου» τώρα η μήνυση μου θα προχωρήσει κανονικά και ελπίζω να αποκαλύψει ποιος τον έβαλε να πει όλα αυτά τα ψέματα για μένα.

Β) Όλο αυτό το διάστημα είχα επικοινωνία μαζί του -αφού είχα την διαβεβαίωση του ότι δεν ήταν προστατευόμενος μάρτυρας- και μου μετέφερε διαρκώς κινήσεις εκβιασμού εναντίον του για να καταθέσει ψέματα ως εμπειρογνώμων και να με εμπλέξει σε ένα σκάνδαλο που δεν με αγγίζει. Όλα αυτά θα κληθεί να τα καταθέσει σε πολλές μηνύσεις μου που ετοιμάζονται προς όσους προσπάθησαν να στήσουν αυτή την ιστορία.

Γ) Την περασμένη Παρασκευή με πήρε τηλέφωνο και με ενημέρωσε ότι η κα Τουλουπάκη τον πίεζε να καταθέσει ψέματα εναντίον μου και εναντίον των Γιάννη Στουρνάρα και Αντώνη Σαμαρά με την απειλή ότι αν δεν το έκανε, θα του ασκούσαν Δίωξη.

Ελπίζω να μου είπε ψέματα και αυτό να μήν έχει συμβεί ποτέ για προφανείς λόγους…

Δ) Μου ήταν εντελώς άγνωστο ότι επρόκειτο να φύγει. Εγνώριζα φυσικά ότι είχε συνεχή ταξίδια στο εξωτερικό όλο αυτό το διάστημα, γι´αυτό και δεν πιστεύω ότι προσπάθησε να διαφύγει προχθές. Ένας που θέλει να διαφύγει παρανόμως, και είχε τόσες ευκαιρίες, δεν το κάνει παίρνοντας μαζί τα παιδιά και τις οικοσκευές του! Αλλά αυτά θα ερευνηθούν από την Δικαιοσύνη. Σε κάθε περίπτωση δεν εγνώριζα ότι επρόκειτο να μετακομίσει.

Τώρα, μία ερώτηση δική μου προς τον κ. Τσίπρα: ο ίδιος ή δικοί του συνεργάτες τον συνάντησαν ποτέ υποσχόμενοι του ανταλλάγματα για να πει ψέματα, έτσι ώστε να κατηγορηθούν άδικα πολιτικοί του αντίπαλοι;

Και εγώ θα επανέλθω κύριε Τσίπρα.»

Πηγή: Documentonews.gr

Κάποτε με έλεγαν "Ιανό". Κάπου αλλού με είπαν "α-χειρο-ήθη". Αλλού "κ Διευθυντή"... - Μα ποιος είσαι, τελοσπάντων ;;; - Ήμουν κάποιος άλλος. Μα τώρα άλλαξα, ρόλο... ( Επάγγελμα Ρεπόρτερ, 1975 / Μικελάντζελο Αντονιόνι / Μαρία Σνάιντερ - Τζακ Νίκολσον ) Κύριες και κύριοι, με περηφάνεια σας παρουσιάζω τον ... Χάρη Ζ.! (Και σας υπόσχομαι ... πολλά "όργια σε αυτήν την βίλλα"!).

Leave a Reply

Top