Είστε εδώ

Νίκος Παππάς από την διαλυμένη … Μαγνησία: “Οι μετεωρολόγοι προειδοποιούσαν εδώ και μέρες – Δεν υπάρχει περίπτωση να απλωθεί ένα πέπλο σιωπής για τις ευθύνες. Τώρα θα συζητήσουμε για τις ευθύνες των «ανευθυνο-υπεύθυνων»….”

Στα σχοινιά στριμώχνει την κυβέρνηση και το “ανευθυνουπεύθυνο” για τις βιβλικές καταστροφές από τον Daniel “επιτελικό κράτος” Μητσοτάκη, ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νίκος Παππάς, από την πληγείσα περιοχή της Μαγνησίας που επισκέφτηκε το Σάββατο.

– Διαβάστε: Το Εθνικό Αστεροσκοπείο είχε προειδοποιήσει την κυβέρνηση για την επικινδυνότητα του Daniel αλλά …

Ο Νίκος Παππάς επεσήμανε ότι οι μετεωρολόγοι προειδοποιούσαν εδώ και μέρες αλλά …

Η ανάρτηση του Νίκου Παππά:

Οι μετεωρολόγοι προειδοποιούσαν εδώ και μέρες. Το είπαν την Παρασκευή, το είπαν το Σάββατο, το είπαν την Κυριακή. Και μίλησαν για τη Θεσσαλία, για τις επερχόμενες πλημμύρες, για τον υψηλό κίνδυνο.
Είχαν, δηλαδή, ακριβείς προγνώσεις. Όμως, η προστασία του πληθυσμού υπήρξε μηδενική. Και ήρθε να προστεθεί -στις περισσότερες περιπτώσεις- στην πολυετή αδράνεια της περιφερειακής αρχής Αγοραστού να θωρακίσει τη Θεσσαλία.
Ενεργοποιήθηκαν οι μηχανισμοί πολιτικής προστασίας και πότε; Υπήρξε κέντρο συντονισμού; Τι αποφάσεις πήρε, τι συνέστησε και τι κατάφερε; Πότε ζητήθηκε η συνδρομή του στρατού και γιατί καθυστέρησαν να σηκωθούν τα ελικόπτερα για τις διασώσεις; Γιατί αργεί η διανομή νερού και τροφίμων στους εγκλωβισμένους;
Δεν υπάρχει περίπτωση να απλωθεί ένα πέπλο σιωπής για τις ευθύνες. Τώρα θα συζητήσουμε για τις ευθύνες των «ανευθυνο-υπεύθυνων».
Επισκεφτήκαμε τη Μαγνησία μαζί με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος • Alexandros Meikopoulos και τη Λάρισα με τον συντονιστή της Ν.Ε. Λάρισας του κόμματος, Βασιλης Ζωγραφος, ενώ θα βρεθούμε και στον νομό Καρδίτσας.
Στις εργατικές κατοικίες Γιάννουλης είδαμε και τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των διασωστών, των εθελοντών, των αστυνομικών και των πυροσβεστών. Στο σύνολό τους αυτοί οι άνθρωποι, σε όλη τη Θεσσαλία, προσπαθούν και καταφέρνουν να καλύπτουν τα εμφανή κενά συντονισμού και την καθυστερημένη αντίδραση του κεντρικού μηχανισμού.

2 σχόλια στο “Νίκος Παππάς από την διαλυμένη … Μαγνησία: “Οι μετεωρολόγοι προειδοποιούσαν εδώ και μέρες – Δεν υπάρχει περίπτωση να απλωθεί ένα πέπλο σιωπής για τις ευθύνες. Τώρα θα συζητήσουμε για τις ευθύνες των «ανευθυνο-υπεύθυνων»….”

  1. Αμείλικτα ερωτήματα που δεν θα δοθεί απάντηση γιατί η μαύρη προπαγάνδα τους δεν αφήνει περιθώριο λάθους. Όμως τα ερωτήματα πρέπει να απευθυνθούν στο κοινό που τους ψήφισε πρόσφατα κατά πόσο ικανοποιημένοι είναι από την διοίκηση και από τις εγκληματικές παραλήψεις που έχουν κάνει γιατί έπονται και άλλα γεγονότα.

  2. Μέχρι σήμερα φωτιές πλημμύρες πάνω από 50 νεκροί. Ποιος θα λογοδοτησει για αυτούς. Που είναι η δικαιοσύνη να βάλλει χειροπέδες στους υπεύθυνους. Τι δουλεύει σε αυτή την χώρα; τίποτε. Όσο για το ΚΚΕ με υποψήφιο τον αρχηγό του στην Καρδίτσα το μόνο που τον ένοιαζε είναι πόσους βουλευτές θα βγάλει το ίδιο και ο Ανδρουλάκης. Αυτοί οι δύο να το βουλώσουν και να μην κάνουν δηλώσεις γιατί εξοργίζουν περισσότερο. Δεν ήθελαν προοδευτική κυβέρνηση να πάνε να πνίγουν στα λασπονερα ελεος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *