Είστε εδώ

Μετά … τους φταίει ο Νταλάρας! Δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ το τερμάτισε στον λαϊκισμό: “Μπορεί αύριο να εγερθεί ζήτημα να παντρεύονται και τα αδέρφια” (βίντεο)

Όλοι λένε το μακρύ τους και το κοντό τους για την τοποθετηση του Γιώργου Νταλάρα σχετικά με το “επίπεδο” των ΜΜΕ στην Ελλάδα και δεν θέλουν να δουν πόσο χαμηλά έχει κατρακυλήσει, η ελληνική δημοσιογραφία τις τελευταλιες δύο δεκαετίες.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, Άκης Παυλόπουλος, διατύπωσε στον ΣΚΑΙ μακράν το πιο λαικίστικο – και προφανως ουτοπικό – επιχείρημα που έχει ακουστεί ή γραφεί κατά του γάμου των ομόφυλων.

«Αν αύριο εγερθεί ένα ζήτημα που θα λέει και γιατί τα αδέρφια μεταξύ τους αν αυτό νοιώθουν να μην μπορούν να συνάψουν σχέση, να συμβιώσουν, να έχουν ερωτικές σχέσεις, τα αδέρφια».

Για να το κάνουμε λιανά, ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ υποστήριξε ότι το πράσινο φως στον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών μπορεί να ανοίξει τον δρόμο στον γάμο μετά αδερφών και στην αιμομιξία.

Χαρακτηριστική η αντίδραση της Ιωάννας Μάνδρου που στην αρχή ρώτησε έκπληκτη «ποια αδέρφια;» και όταν ο Άκης Παυλόπουλος επανέλαβε το επιχείρημά του, του απάντησε. «Μισό λεπτό, να μην τα κάνουμε όλα αχταρμά».

Δείτε εδώ το απόσπασμα

Πηγή: avgi.gr

4 σχόλια στο “Μετά … τους φταίει ο Νταλάρας! Δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ το τερμάτισε στον λαϊκισμό: “Μπορεί αύριο να εγερθεί ζήτημα να παντρεύονται και τα αδέρφια” (βίντεο)

    1. ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ..ΗΜΑΡΤΟΝ.. ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ Ο ΚΑΝΑΚΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΕΤΑΛΣΤΕΣ..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *