Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Μες στην απελπισία του ο Κυριάκος ρίχνει “καρφιά” ακόμα και στη Φώφη: Στην ίδια κυβέρνηση ήμασταν, μην το ξεχνάτε αυτά ετσι εύκολα…(vid)

Μες στην απελπισία του ο Κυριάκος ρίχνει “καρφιά” ακόμα και στη Φώφη: Στην ίδια κυβέρνηση ήμασταν, μην το ξεχνάτε αυτά ετσι εύκολα…(vid)

Στη Φώφη Γεννηματά αναφέρθηκε με νόημα ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μητσοτάκης μίλησε για το πρόγραμμα της ΝΔ για τις νέες οικογένειες και χαιρέτισε την κ. Γεννηματά που “προσχώρησε στην επιτροπή της Βουλής για το δημογραφικό”.

Μάλιστα της συνέστησε να “καλιμπράρει λίγο τις ίσες αποστάσεις από ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Στην ίδια κυβέρνηση ήμασταν, μην τα ξεχνάτε αυτά με τόσο μεγάλη ευκολία”, αποσπώντας επιφωνήματα και χειροκροτήματα από βουλευτές του.

Μετά το τέλος της ομιλίας του προέδρου της ΝΔ, η Φώφη Γεννηματά πήρε τον λόγο, υποστηρίζοντας ότι το ΚΙΝΑΛ όχι μόνο δεν προσχώρησε μετέπειτα στην επιτροπή της Βουλής για το δημογραφικό, αλλά ήταν ο δημιουργός της και πρόσθεσε ότι “δεν έχουμε εχθρούς, έχουμε πολιτικούς αντιπάλους. Και αντίπαλος μας είναι οι συντηρητικές πολιτικές. Δεν έχουμε ίσες αποστάσεις από κανέναν, έχουμε αποστάσεις από τη συντήρηση και δυστυχώς σήμερα η συντήρηση εκφράζεται με δύο όψεις το ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ”.

Πηγή: neaselida.gr

Leave a Reply

nine + 19 =

Top