Είστε εδώ
Home > FAQ news > Μανώλης Κοττάκης: Κοντά στη ΝΔ ο Βενιζέλος – Γιατί πάει να μιλήσει στο Ίδρυμα Κ.Καραμανλής;

Μανώλης Κοττάκης: Κοντά στη ΝΔ ο Βενιζέλος – Γιατί πάει να μιλήσει στο Ίδρυμα Κ.Καραμανλής;

Δεν είναι είδηση, είναι εκτίμηση που οδηγεί σε πιθανή είδηση: ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος βρίσκεται κοντά στη Νέα Δημοκρατία. Αυτό γράφει στο βασικό της θέμα η “Εστία” ερμηνεύοντας διάφορες κινήσεις του τέως προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Ανάμεσά τους είναι η περιοδεία του σε πόλεις της περιφέρειες και της Θεσσαλονίκης, οι ομιλίες του σε κόσμο και σε «στελεχιακό δυναμικό που προτίθεται να στηρίξει, αν όχι να ενταχθεί στη ΝΔ» και πλέον, όπως αναφέρει η εφημερίδα, μετά την περιοδεία όπου ο Ευάγγελος Βενιζέλος “έκανε καταμέτρηση δυνάμεων, ετοιμάζεται για το μεγάλο άλμα: την συνεργασία του με τη ΝΔ, προεκλογική ή μετεκλογική“.

Όπως γράφει η “Εστία”, ο Βενιζέλος προχώρησε και στο επόμενο βήμα, που τον φέρνει πιο κοντά στην φιλελεύθερη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη, που είναι η ομιλία του, για την οποία προσκλήθηκε, «σε εκδήλωση του κομματικού ινστιτούτου “Κωνσταντίνος Καραμανλής” στις 26 Μαρτίου, και μάλιστα σε ξενοδοχείο που συνηθίζει και ο δικός του κύκλος να διοργανώνει τις εκδηλώσεις του». Αυτά κατά την “Εστία” είναι στοιχεία που φέρνουν πιο κοντά στο κόμμα της αντιπολίτευσης τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Η εφημερίδα προσθέτει και ένα ακόμα στοιχείο για να στηρίξει την εκτίμησή της: «Της προσεγγίσεως του κ. Βενιζέλου με την ΝΔ επί αρχηγίας του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει προηγηθεί ένταξις των στενών συνεργατών του κ. Βενιζέλου, Κυριάκου Πιερρακάκη και Θεόδωρου Πελαγίδη, στο επιτελείο του αρχηγού της αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως».

με πληροφορίες από το harddog-sport.blogspot.com

Leave a Reply

Top